Ha minél előbb szeretnék csajozóművész lenni, mellőzzem a számítógépes játékokat?
Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy nagyon szeretek játszani, sok időmet elvesz(napi 5-6 óra minimum).23f2013. jún. 18. 11:46
2/13 anonim válasza:
hát a számitógépes játék nem ad neked csajt!! Menj ki a szobádból az utcára és ismerkedj!!
3/13 A kérdező kommentje:
De valamiért rabjává váltam. Nem tudok leszakadni, ezekkel játszok: travian, metin2....
2013. jún. 18. 11:51
4/13 anonim válasza:
Mindenképpen. Próbálj meg leszokni, de komoly kapcsolatod nem lehet úgy, hogy játékfüggő vagy. Mert nem jut elég idő a partneredre.
5/13 anonim válasza:
nekem volt barátom játékfüggő volt! nem is birtam mellette hogy a játék fontosabb volt neki. Mióta vagy játékfüggő? meg akarat erőd legyen. Ha akarsz barátnőt szokj le.
6/13 anonim válasza:
Hogy lehet a traviannal órákat játszani? Én nem bírtam sokáig, valami rettenetesen unalmas.
7/13 anonim válasza:
csajozóművész :D
bírom, hogy a puhap*csök beveszik a marketing dumákat. itt-ott lehet olvasni csajozási technikákról meg ilyenekről.
b***mmeg, ki kell menni emberek közé. szocializálódás. ismerkedés. címszavakban ennyi.
8/13 anonim válasza:
Metinnel 5-6 órát?
Na ne.
Szerintem az is elég, ha végre elkezdesz jó játékokkal játszani.
17/L
9/13 anonim válasza:
ha 23évesen még szűz vagy akkor nem azzal van a gond hogy sokat játszol
a párom is eltölt naponta 5-6órát a gép előtt és 17volt amikor először lefeküdtünk(én 18),szóval inkább magadban keresd a hibát és ne olyan téren hogy sokat játszol
20N
10/13 anonim válasza:
Jól nézel ki? :D Mutatsz képet nekem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!