Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvesztettem a szüzességem...

Elvesztettem a szüzességem egy 43 éves Nővel. Szerintetek jól tettem? 15/F

Figyelt kérdés
Azt el kell mondani, hogy a nő nem tudta hány éves vagyok. Koromnál idősebbnek nézek ki. Magas is vagyok, szóval 18 évesnek simán kinézek. Elszerettem volna minél előbb veszíteni, és egy ilyen korú nővel. Kíváncsi voltam, hogy 15 évesen kitudom-e elégíteni a nőt. Ráadásul egy érett, nagyon szép nővel veszítettem el. Jól döntöttem hogy viszonylag hamar elvesztettem a szüzességem ? és,hogy a választásom elsőnek egy 43 éves nőre esett ?
2013. jún. 17. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon jól tetted. Három fiam van és ezt kívánom nekik is. Nem mindegy. Egy tini lánnyal csak kezdők vagytok. Egy 40-es nő taníthat. Később sok tinilány aki veled lesz áldja majd azt a 40-es nőt. Mert ők kapják majd a kamatot.
2013. jún. 18. 11:29
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

43 éves nő lehet agyilag zokni ha egy 18 évessel lefekszik.

Aztán pláne ha nem 18 éves...Te tudod. Szerintem hányiner..

17/F

Maradok a tini puncinál...

2013. szept. 18. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
Megdugtad édesanyádat? Nem tanították meg az iskolában, hogy ilyeneket nem csinálunk? Ülj le kisfiam, 1-es!
2013. szept. 18. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát.. szerintem nem normális. Az egy dolog hogy elvesztetted, de az hogy minél hamarabb el akartad veszíteni az már beteg és hülyeség. Elég ha olyannal veszted el akit szeretsz. Nem kell lehurrogni, ez simán kivitelezhető és normális is. Értelek hogy tanulni akarsz de van olyan tini aki szívesen segít ez ügyben és nem egykorú anyuddal.

21/F

2013. szept. 19. 01:24
 15/15 anonim válasza:
nem, nem tetted jól.. ez ciki.. bocs de én is egyetértek az előzőkkel..
2013. szept. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!