A foglalt pasik mért akarják megszerezni a szűz csajt egy éjszakára?
ez önmagában hülyeség. Vannak akik nem is akarnak szűz csajjal kezdeni függetlenül attól, hogy komoly párkapcsolatban élnek vagy éppen "szinglik". Amúgy embere válogatja: pont úgy létezik pasi aki az egy-éjszakás szüzekre gyúr, mint annak az ellentéte, tehát aki csak akkor akar lefeküdni egy szűz csajjal ha kölcsönös a vonzalom és nem csak alkalmi. De a kérdésedre a válasz: a hatalomvágy egy fajtája vagy nevezhetjük kalandoroknak is őket: ők akarnak lenni az elsők egy olyan területen ahol "ember még nem járt", a felfedezőket is ez hajtja.
Lehetőleg csak olyannal kezdj akinek nem csak arra kellesz. Én belefutottam abba a hibába, hogy alkalmival vesztettem el a szüzességem. Azóta már tudom hogy szex és szeretkezés között is van nagyon sok különbség.
Lehetséges hogy akarnak egyet dugni?
Mondjuk akkor a legnagyobb hülyeség szűz nővel szuttyogni...
Nem hülyeség szűz csajjal szuttyogni. Ha önértékelési válságban van, akkor igazán értékes trófea. Egy éjszaka=semmi felelősség, plusz még legyezgetheti a hiúságát is, hogy Ő annyira jó pasi, hogy csak Ő kaphatta meg....
Szerencsére nem minden pasi ilyen... De nehyogy hagyd magad!
Isten őrizz még egy szüz csajt!!!!!!!!!!
Már kettőben volt részem, egy életre elfelejteném!!!!
Az előttem szólohoz:
Na nehogy azt mond, hogy amikor te elkezted már minden a kisújjadban volt...
Legtöbb pasi nem ilyen, aki így gondolkozik annak valami nem stimmel.
Sok pasi külön nem akar szüzeket.
Meg gondolom az ilyen nem a vonzó mivoltjával hódítja a szüzeket, hanem hazugságokkal megy neki a szexuálisan már eléggé türelmetlen csajoknak akiket ugyanannyira hajt a hév mint a pasikat, csak a hazugság miatt bekövetkező trauma miatt, nehezebben fog majd menni nekik az örömteli szex később.
"Gratulálok" az olyan éretlen lelkületű pasiknak.
Jól írtad, az ilyen az pasi nem pedig férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!