Csajozást nem lehet könyvből megtanulni? Akkor mégis hogyan?
Lehet könyveket olvasni egyébként, csak az nem te vagy. Legyél őszinte, nyílt, kedves, udvarias, stb...
Gyakorlat teszi a mestert.:)
Igen jut eszembe, ha a könyvbéli tudást akarod a valóságban érvényesíteni, akkor azt át kell ültetned a gyakorlatba is.
Lesznek kudarcok. Ez egészen biztos.
pua-nak van értelme, hallod én mikor végeztem vagy 20 kömnyvel utána randiztam 5-6 lánnyal 1 év alatt oszt egy csomó mindent elbaxtam :D de javítok a hibáimon, és egyszer lesz normális barátnőm
F
Ha nem ismered a Simple Pickup-ot, akkor ezeket a videókat mindenképp nézd meg! Humorosak és hasznosak!
http://www.youtube.com/user/SimplePickup/videos
Ezt az ötletet tőlük ,,kölcsönöztem":
Van egy elképesztően jó módszer csajozásra, csak kell hozzá még egy ember. A lényeg, hogy a (lehetőleg szintén barátnőt kereső) haveroddal lementek egy plázába/strandra/térre/diszkóba akár napközben, akár este. Utána sorsot húztok/feldobtok egy érmét. Aki nyer, az rámutat egy viszonylag közelben lévő csajra aki szerinte jól néz ki. Te odamész hozzá és megpróbálsz bevágódni nála+ megszerzed a telószámát. Utána felváltva megy a dolog. Lehet, hogy az első 5/10/20 alkalommal nem jártok sikerrel, de szépen lassan belerázódtok, s rájöttök, hogy nem olyan ijesztő ez az egész.
Két fontos szabály van:
-Nincs kiejtő ok, ha a kiszemelt lány mellett áll egy 200 kilós izompacsirta aki szemlátomást a pasija, akkor is oda kell menned, vagy éppen akkor, ha egy babakocsit tol
-Ha mégsem mész oda RÖGTÖN, akkor valami különös, zavarbaejtő dolgot kell csinálnod (előre megdumáljátok mit, pl. ott helyben mindenki előtt lefekszel és lenyomsz 12 fekvőtámaszt a földön/kövön/akárhol) Ennek az a lányege, hogy mivel ezután azt gondolod hogy mindenki hülyének néz, már leszarod az egészet és simán odamész utána a csajhoz.
Sok sikert!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!