Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajozást nem lehet könyvből...

Csajozást nem lehet könyvből megtanulni? Akkor mégis hogyan?

Figyelt kérdés
Nagyon sok csajozós könyvet elolvastam, még sincs nőm, hiába tudok már mindent. Mit tegyek? 23f
2013. jún. 16. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ösztönözd az ösztönt.
2013. jún. 16. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Lehet könyveket olvasni egyébként, csak az nem te vagy. Legyél őszinte, nyílt, kedves, udvarias, stb...

Gyakorlat teszi a mestert.:)

2013. jún. 16. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen jut eszembe, ha a könyvbéli tudást akarod a valóságban érvényesíteni, akkor azt át kell ültetned a gyakorlatba is.

Lesznek kudarcok. Ez egészen biztos.

2013. jún. 16. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:

pua-nak van értelme, hallod én mikor végeztem vagy 20 kömnyvel utána randiztam 5-6 lánnyal 1 év alatt oszt egy csomó mindent elbaxtam :D de javítok a hibáimon, és egyszer lesz normális barátnőm

F

2013. jún. 16. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha nem ismered a Simple Pickup-ot, akkor ezeket a videókat mindenképp nézd meg! Humorosak és hasznosak!

http://www.youtube.com/user/SimplePickup/videos

Ezt az ötletet tőlük ,,kölcsönöztem":

Van egy elképesztően jó módszer csajozásra, csak kell hozzá még egy ember. A lényeg, hogy a (lehetőleg szintén barátnőt kereső) haveroddal lementek egy plázába/strandra/térre/diszkóba akár napközben, akár este. Utána sorsot húztok/feldobtok egy érmét. Aki nyer, az rámutat egy viszonylag közelben lévő csajra aki szerinte jól néz ki. Te odamész hozzá és megpróbálsz bevágódni nála+ megszerzed a telószámát. Utána felváltva megy a dolog. Lehet, hogy az első 5/10/20 alkalommal nem jártok sikerrel, de szépen lassan belerázódtok, s rájöttök, hogy nem olyan ijesztő ez az egész.

Két fontos szabály van:

-Nincs kiejtő ok, ha a kiszemelt lány mellett áll egy 200 kilós izompacsirta aki szemlátomást a pasija, akkor is oda kell menned, vagy éppen akkor, ha egy babakocsit tol

-Ha mégsem mész oda RÖGTÖN, akkor valami különös, zavarbaejtő dolgot kell csinálnod (előre megdumáljátok mit, pl. ott helyben mindenki előtt lefekszel és lenyomsz 12 fekvőtámaszt a földön/kövön/akárhol) Ennek az a lányege, hogy mivel ezután azt gondolod hogy mindenki hülyének néz, már leszarod az egészet és simán odamész utána a csajhoz.

Sok sikert!

18/f

2013. jún. 17. 01:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez ALAP tulajdonság. Ha megvan akkor minden jó, ha nincs akkor rácsesztéééél majd elkéred a panaszkönyvet Lucifertől
2013. jún. 26. 13:48
 17/17 anonim válasza:
Istenem...ne csajozz, mert minden lány utálja azokat a oasikat akik minden nő utál megfordulnak. Ismerj meg egy lányt belülről (nem úgy értem h melltartón belül)..egyszerűen felb*sz (bocs a kifejezésért) h minden pasi csak d*gni akar. Ha megismersz egy kedves, okos lányt,és szeret téged akkor nem kell semmilyen előre betanult csajozó szöveg.
2013. júl. 14. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!