Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az normális ha valaki sajnálja...

Az normális ha valaki sajnálja a prostit dugás közben és dugás után bűntudata van?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 23:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Trollkérdés! Az elõbb még "nem magáról írt" a kérdésben! :D Mostmeg õ a prosti.
2013. jún. 16. 00:08
 12/25 anonim ***** válasza:
jól látod utolsó
2013. jún. 16. 00:10
 13/25 A kérdező kommentje:
Édeseim nem magamról írok mert nem én voltam prostinál ha én vagyok a prosti. Azt hittétek én sajnálom a prostit de én nem sajnálom magam és arra írtam hogy nem magam személyében teszem fel a kérdést hanem más személyről. Nem értem mi ebben a bonyolult.
2013. jún. 16. 00:19
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem tűnt még fel, hogy nem olvassák a kommentjeidet? :)

Amúgy ez miért szüzesség témakör? Te már nem vagy az, az alany az volt? Akkor majd kinövi. Mármint az érzelgősséget.

2013. jún. 16. 00:22
 15/25 A kérdező kommentje:
Véletlenül ide tettem fel a kérdést mert ezt olvasgattam de nem itt akartam megkérdezni bocsánat tévedni emberi dolog elnéztem a témát van ilyen :))
2013. jún. 16. 00:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem szemrehányás, csak azt hittem hogy valamelyik itt menetrend szerint rinyáló szüzike végre összegyűjtötte a zsebpénzt és a bátorságot egy kufircra.
2013. jún. 16. 00:26
 17/25 dani900 válasza:

Igazából, aki egy pasival azért van, mert eltartja, pénzeli, vagy más okból, ahol ki tudja használni, az mind prosti. Neked ez a munkád, legalább felvállalod, azok a nők, akik a pénzért dugnak, mind azok, max nem vállalják fel, pedig végső soron, a plázaribi aki A6-os audit kap szülinapra, az sem azért fekszik le a pasijával, mert szereti, hanem, mert pénzeli, közben meg félrelép fűvel-fával, ha épp nincs jobb dolga.

Persze, nem ez volt a kérdés, de azért írom le, mert én egyiket sem sajnálom, maximum akkor, ha bele van kényszerítve, de azért az ritka.

2013. jún. 16. 00:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Egyébként sokszor visszaműtöttem már a szűzhártyám és a férfiakat nagyon könnyű átverni, milliókat fizetnek olyankor. Nagyon buták.
2013. jún. 16. 00:29
 19/25 anonim ***** válasza:
Szóval azok a pasik buták, akiknek felesleges millióik vannak egy dugásra?
2013. jún. 16. 00:33
 20/25 A kérdező kommentje:
Egy nő könnyen átveri őket legyen bármilyen okos a férfi.
2013. jún. 16. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!