Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mások 14 évesen szexelnek és...

Mások 14 évesen szexelnek és pedig 21 évesen is szűz vagyok. Ugye nem én vagyok a ciki?

Figyelt kérdés

Szerintem ebben nincs semmi szégyellni való, inkább abban, hogy mások 0 érzelmi intelligenciával mennek bele a dolgokba!

21/L

2013. jún. 15. 21:58
1 2
 11/18 anonim válasza:

Sziasztok

Egyáltalán nem ciki én 21 éves voltam mikor elveszítettem.

F/25

2013. jún. 15. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ha valaki szűz 21 évesen az törvényszerűen azt jelenti, hogy nem is próbálkoztak nála? Ezt a logikát...
2013. jún. 15. 23:13
 13/18 anonim válasza:

Átlagos vagyok, csak csendes típus! Még szűz!

24/F

2013. jún. 15. 23:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, baj nem Veled van!!!
2013. jún. 16. 07:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha hiszed, ha nem most beszélgetek egy 14 éves lánnyal. Elég bizalmas a viszonyunk így elmond nekem ezt-azt. Többek közt, hogy tegnap este lesz.pott 2 srácot az utcán és az egyikkel dugott is ugyanott...

Istenemre mondom!

Na ez minősíthetetlen dolog... Én meg 20F-ként várok az "igazira" aki viszont szeret. Furcsa egy világ :D

2013. jún. 16. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Meg is válaszoltad magadnak a kérdést.:D

NEM ciki.A sok sületlen bolond,-akik már be vannak sózva 14 évesen,hogy sexeljenek-,majd viselik a következményeket(pl.HPV-nagyobb eséllyel kapják el!!)Te egy normális lány vagy(értsd:nem egy *ibanc),s jól érzed hogy "mások 0 érzelmi intelligenciával mennek bele a dolgokba.",tehát:inkább ők szégyeljék magukat.Tényleg, sokaknak nyúlszarnyi agyuk sincs.Nem vagy elkésve.Hidd el,te sokkal érettebb vagy,mint azok a lányok/fiúk!Ha türelmes maradsz,jobb lesz az első alkalom.:)

2013. jún. 28. 13:54
 17/18 marlbolo válasza:
Mindenkinek jogában áll eldönteni hogy mikor akarja elveszíteni.... Én 15 éves srác vagyok és szűz vagyok, szerintem semmi ciki nincs benne hogy nemd*gtam meg minden r*bancot aki elém került :-)
2013. júl. 8. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Én is az vagyok és nem érzem annak. Mondjuk engem nem néznek annyinak, amennyi vagyok. Ma is 16 évesnek saccoltak a mindjárt 16 éves húgom jelenlétében :D

20/L

2013. szept. 11. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!