Nagyon szeretem a barátom és le szeretnék vele feküdni de nem merek. Mit tegyek? A többi lent
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és van egy 19 éves barátom... nagyon szeretem és le szeretnék vele feküdni de hallottam egy csomo storyt az első sexről... persze mind negatív volt... hogy tudnám leküzdeni a "félelmem"?2013. jún. 13. 21:31
11/17 A kérdező kommentje:
igazad van és köszönöm
2013. jún. 13. 21:49
12/17 anonim válasza:
Jézusom,nyugodj már le xd nem nagy ügy ez,ha ez segit vmit,én is 16 vagyok és kb 3 honapja vesztettem el.a srác 23 volt. Nem nagy dolog ez a szüzesség elvesztése,ugyh nyugi.lehet h kicsit fájni fog meg vérezni,de semmi különös
13/17 A kérdező kommentje:
úgy jött helyre h elment nőgyógyászhoz és vmi szarral bekente neki
2013. jún. 13. 21:50
14/17 anonim válasza:
Akkor talán olvass utána!!! Ne legyél már ennyire ostoba és hiszékeny! Bár már nem divat de megkérdezheted anyádat vagy a nővéredet is.
15/17 anonim válasza:
Mellesleg olyan ez is mint az autóvezetés. Lehetnek véres hullák meg szétkenődött agyvelőcsíkok az aszfalton, de a legtöbb ember csak kijön a jogsijával a biluxból és szépen elvezetgeti az anyja szuzukiját a teszkóig meg vissza és senki sem hal meg! Hurrá!!
Lehet tőle lelki bajod gátlásod meg minden egyéb ha a csávód béna vagy gyorsan akar lerendezni, vagy apád rátok nyit, stb. Olvass után és légy körültekintő!
16/17 A kérdező kommentje:
oké
2013. jún. 13. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!