11/22 A kérdező kommentje:
Pedig én szívesen meglovagolnám a szűz szerszámod!
2013. jún. 13. 20:40
12/22 anonim válasza:
egy nem-szüzet is könnyű, hát még engem :D az viszont már nehezebb hogy bele is zúgjak vkibe xd
14/22 anonim válasza:
Nekem elég lenne 1 perc is, hogy ágyba vigyél :D
15/22 anonim válasza:
Helike, téged szerintem valami otromba nő is 1 perc alatt ágyba tudna vinni. ;)
16/22 anonim válasza:
iparkodj helike mert,besavanyodnak a golyóid. Xd
17/22 anonim válasza:
#15: Pont erről írtam, hogy nem hagyom magam akárkinek. Bár jelentkező sincs nagyon.......
18/22 anonim válasza:
én 24 vagyok és szűz, naés? Az a kérdés hogy neked k*rva kell vagy barátnő? Nekem az utóbbi, tehát én a harcot választom, nem a feladást, a kerülőutat és nem az egérutat. 2,5 hónap alatt 9 csajjal randiztam -> ezt mondhatom el szombat este...
19/22 anonim válasza:
Nekem is az utóbbi lenne jó, bár én soha az életbe nem randiztam, pfffff......
20/22 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, de nem mondanám, hogy könnyen lehetne ágyba vinni. Ha gondolod nyugodtan írhatsz és megnézzük mit tehetünk az ügyben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!