Hogyan szerezhetnék életet?
Mondják rám, hogy nincs életem, minek ülök egész nap a gép előtt. Valóban, mint egy agymosott csak ülök itt, netezek, egész napom elmegy.
Nagyon hiányzik egy nő az életemben, hiányzik, hogy nem éreztem még, milyen az érzése a puncinak, mellnek stb.
Valóban beszürkült az életem, elkezdenék csajozni, de nem tudom, a 0-ról ez hogyan lehetséges?
Mondják, hogy menjek ki, ne csak a gép előtt üljek. De ha egyszer függő lettem? Ráadásul hova menjek? Csak úgy az utcára?(mert azt már nem tudták megmondani, hova, ezért kérdezem)
19f
én 2 évet éltem a wowban, szinte minden emlékem onnan van a gimi elejéről, de jó kis emlékek ezek :) Olyan mintha tényleg sárkányok ellen harcoltam volna :DD
De ma már kimozdulok ahová csak tudok, meg a csajok jelenlétét is megszoktam, volt már barátnőm is.
Csakhogy nekem voltak mindig haverjaim..
Én is ilyen voltam de én az életemet a vadászatért adtam fel. Az összes szabadidőmet felölelő msn-ezés szexrandi szexneked.hu és love.hu összehozott 15 nővel. Köztük olyan 45 évessel akivel olyant szexeltem amilyent azóta sem.
Először is keress egy hivatásost, akinél megvan a barátnő érzet. Pl:
Anyám, milyen cicák vannak itt fent!
Nézd át a visszajelzéseket is.
Hidd el visszajön az életkedved. De nem csajozás helyett ám, hanem csak úgy útbaindításnak! :D
Azért meg végignézted a Welcome to the NHK-t nem kell ilyenekkel okoskodni, és marhaságokat beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!