Bazz, mert meg szeretne dugni, ez ilyen férfi szokás.
F/20
2009. okt. 9. 21:33
14/28 anonim válasza:
mi is amikor sok ideig nem találkozunk a barátommal pl:1 hét, akkor már a csókolózástól is fel áll neki, de szerintem ez eggyáltalán nem gond. SŐT..
2009. okt. 9. 21:34
15/28 anonim válasza:
Én sajnos eddig nem tapasztaltam, hogy a barátomnak felállt volna csók közben, igaz, hogy farmerben volt, és lehet hogy azért. :/
2009. okt. 9. 22:03
16/28 anonim válasza:
Hát, nekünk olyan csókcsatáink vannak, hogy elég megszokott volt, hogy közben felállt:) Késznek érzitek már magatokat pettingre? (esetleg szexre) Mert akkor esetleg lehet próbálkozni, elég idősek vagytok már hozzá szerintem, hogy elkezdjétek egymás testét megismerni. Próbáld meg simogatni nadrágon keresztül a péniszét, mellkasát, nyakát csókolgatni:)
Ha még nem érzed magad késznek, akkor ne csináld, akkor várjatok még. Nagyon szép időszak ez, amikor még csak hosszú csókolózás van, de már vágytok a másikra. Úgyhogy ne siessétek el:)
20/L
2009. okt. 10. 10:11
17/28 anonim válasza:
ne tegyel semmit, csak orulj neki:P
2009. okt. 10. 11:18
18/28 anonim válasza:
ha ugy erzed keszen alltok pettingre vagy szexre akk orulj,,:D meg mindenkepp jot jelent,hoszen vagyik rad.. engedd el magad es ha te is akarod akkor csinalhatjatok
L/...xd
2009. okt. 10. 13:49
19/28 anonim válasza:
Met a csókolózás egy erős szexuális inger, ami mindkét felet izgalomba hozza. Ezért áll fel a barátod pénisze. Nehéz logikai kapcsolatot találni a kettő között, de talán sikerült eltalálnom...
2009. okt. 10. 14:38
20/28 anonim válasza:
Ja és hogy mit tegyél ilyenkor? Ha nem akarod a szexet, akkor lökd el magadtól és fuss haza sírva és meséld el mindenkinek, mekkora egy perverz a barátod, hogy feláll neki csók közben.. brr.. ha meg akarod, akkor vedd le a nadrágját és kérd, hogy dugjon meg. remélem segítettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!