Hány évesen ciki hogy még szűz vagy?
Utolsó, egy szó nem volt arról, hogy kevesebbet érne, a ciki fogalmat nem erre használjuk.
És úgy gondolom, nem véletlenül kerül fel naponta több "Ciki ha x évesen szűz vagyok?" kérdés , ha tök mindegy lenne, senki se foglalkozna vele.
Soha nem volt párkapcsolatom,egyszer csókolóztam és 26 évesen szűz vagyok!
Egyébként régóta készülök prostihoz menni,jelenleg is!
#10 hozzászóló vagyok, 24/F és szűz.
Akkor én még egyelőre jobb helyzetben vagyok.
És ti akik még szűzek vagytok mi a legnagyobb akadályotok.
Nekem valami agyilag talán. Elkerülő személyiségzavarom van azt hiszem.
Talán azért nem kellek senkinek mert ronda vagyok,nagy kapa fogak,klepa fülek,és nagy kampós orrom van!
Utolsó előtti!
utolsó előtti vagyok
A kérdés feltevőjének üzenem - ezt eddig elfelejtettem - hogy szerintem nem a ciki a jó szó, ha valaki sokáig szűz, hanem a furcsa.
utolsónak: csak te gondolod, hogy olyan vagy mint amilyennek írtad magad, vagy mások visszajelzései alapján
és mik a terveid a jövőre nézve?
Fontos, hogy mások is úgy gondolják-e, mint ahogy te gondolod, mert attól, hogy te nem vagy szerelmes magadba és ezért csúnyának látod önmagad még nem jelenti azt, hogy ez igaz.
Az anorexiások például kövérnek látják magukat 40 kilósan is. Fejben dől el.
Én saját ismerettségi körömben ismerek csúnya, ronda okádék embert és mégis boldog párkapcsolata van. Én kevésbé csúnya, ronda, okádék, persze az vagyok valamilyen szinten, de mégsincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!