Hogy közeledjek úgy hozzá hogy tudja mit akarok?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki lefeküdne velem simán ha kérném és az érzék kölcsönös és lehet h fiatal vagyok még hozzá ,de fontoa nekem éa nen tudom hogy lesz-e még ilyen alkalmam.2013. jún. 11. 16:23
3/7 anonim válasza:
Menj oda hozzá és kérdezd meg tőle finoman.
Persze hogy lesz még ilyen alkalom de még mennyi.
ha túl fiatal vagy szerintem azért még várj, mert lehet most megbánod.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudja hogy le akarok vele feküdni és igazából már beszéltünk is róla h mikor csal az a baj h messze lakom tőle
2013. jún. 11. 16:32
5/7 anonim válasza:
Ha pedig lesz egy kapcsolatod majd a jövőben, akkor rettentően fogod bánni, hogy egy egyéjszakás kalandra pazaroltad a szüzességed. De te tudod, itt úgyse fog tudni senki megállítani.
6/7 anonim válasza:
Beszeljetek meg egy talalkat es majd jonni fog magatol a dolog, ha min2en akarjatok. Esetleg kezdemenyezz egy csokkal.
Hajra kiscsaj! :)
7/7 anonim válasza:
Nyomulj rá, nem fog visszautasítani! Értetek élünk, ti könnyűvérű szexéhes szűz ribancok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!