Hogyan tegyem túl magam ezen? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 3 hónapja.Nagyon szeretem,ő is szeret,nagyon jól megvagyunk.Előttem volt neki már egy csávója egy évig,akivel néha összejártak szexelni,de már előttem 2 hónappal megszakította vele a kapcsolatot,messze lakik,a vezetéknevét se tudja.Én őelőtte már vagy 5 csajjal voltam és komoly kapcsolatom is volt,mégsem tudom magam túltenni rajta,hogy nem én vettem el neki.Miközben csináljuk,mindig eszembe jut,hogy ugyanezt már mással is...Vele is beszéltem erről,de nekem ez nem segített.Mégis mit csináljak?Tudom ,hogy nem helyes így gondolkodni,pláne h nekem ő már a sokadik , de akkor is,hogy tegyem túl magam ezen?
Én 20F , Ő 17L
2013. jún. 10. 00:04
1/4 anonim válasza:
Csináld úgy, hogy sikítson, ordítson, elájuljon. Tipikus kisebbségi komplexus a tied, ami teljesen természetes egyébként a férfiaknál. Ezen a legkönnyebb úgy segíteni, ha valami olyat mutatsz neki, hogy olyat még nem látott.
2/4 anonim válasza:
Gondolj bele reálisan: 30 évsen egy szűz nőt sem fogsz találni. SENKIT!
3/4 zoliba' válasza:
20 évesen ilyeneken problémázni? Lol.. Még ha 17 lennél kb.. Csússzon a pisztoly a tokba,azt szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!