A barátommal még 4 hónappal ezelőtt lefeküdtünk.!?! Folytatás lent.
na ezaz:S
egy normális kapcsolatban az ember mer bármiről beszélni a másiknak... és ilyen mélységig nem mentek bele.. pedig ez egyáltalán nem "mély"...
aztán szexeltek, de ha valami nem lesz jó, nem fogjátok megbeszélni.. :/
szerintem beszélgessetek többet, a testi dolgot meg még lehet hanyagolni... már ha hosszú távra tervezel..
meg tudlak érteni:)
de nem is lehetsz olyan buta, ha ilyen egyszerűen igazat adsz nekem:D meg is lepődtem:D
és így megbeszéltétek, hogy "ok, akkor majd ekkor meg ekkor dugunk"? vagy hogy? mm... nem tudom elképzelni, én nem így szoktam alakítani a dolgokat:D
mindenesetre... hát nemtudom.. sosem váltottam irányt kapcsoaltban, mindig csak így mentem bele a dolgobka, hogy vagy kimondunk mindent, vagy akkor inkább nem is próbálkozunk egymással...
szóval most be kell érned egy "fogalmam sincs"-el, de ha gondolod pmbe írhatsz, és ott talán értelmesebb vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!