Aki ezt használja vagy használt, annak mi a véleményetek a Romantic Love Rubber óvszerről?
Figyelt kérdés
Síkosítóvel el van látva?2009. okt. 9. 07:14
1/8 anonim válasza:
Te öregem, kipróbálod, de én inkább olyat vennék aminek van márkája is.
2/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :-) a barátomnak van ilyen márkájú óvszere, de ezt nem nagyon ismerem, ezért tettem fel ezt a kérdést.
Mernnyira jobb mint pl. a durex vagy a lifstile?
De miért is írtad azt amit? Kicsit bővebben fejtsd ki kérlek.
2009. okt. 9. 08:56
3/8 anonim válasza:
hát figyel,j az óvszer lényege, h. védjen, minél olcsóbb annál rosszabb, mi durexet használunk, nem volt még vele gond!(helyesen kell használni) de volt már lifesteil ez is jó volt, Ha márkára érted akkor csak ne a kínaiba vedd meg hanem nagy hipermarketekben vagy patikába és általában amit látsz a reklámokba (durex,lifestyle) azok a jó fajták
És ezekhez nem kel külön síkosítót venni alapból rajta van és garantáltan nem szakad ki.
inkább költsetek többet rá, mint h. baj legyen belőlle!
5/8 anonim válasza:
Nekem eddig egyszer volt szerencsém ehhez a fajtához, mert elfogyott a durex és hirtelen csak ilyet kaptunk(ez volt a legközelebb)...A véleményem csak annyi róla h kegyetlen sz*r volt úgy a szex és abba is hagytuk. Inkább több pénzt adunk ki érte, de akkor legalább minőséget használunk! :)
6/8 A kérdező kommentje:
és van ezen a fajta óvszeren síkosító?
2009. okt. 11. 12:23
7/8 anonim válasza:
Mi Masculan óvszert is használunk. Nagyon megbízható. Eleinte durexet vettünk, de viszkettem tőle. Így sokat kipróbáltunk, de ez vált be. Ha helyesen használod akkor nem lehet baj.
8/8 anonim válasza:
az összes óvszeren van síkosító!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!