Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valahogy nem akar atszakadni...

Valahogy nem akar atszakadni a szuzhartyam, mit tegyek? 16L

Figyelt kérdés
A baratommal fel jottunk hozzam es oralisan kielegitettuk egymast ,utana megprobalta belem tenni de nagyon fajt.Ezt meg csinaltuk vagy 3-szor es valahogy nem jott ossze.Eppen azert egy kicsit be tudta tenni , de nem birta nezni ahogy szenvedek..Szerintetek hogy kene ezt meg oltani ? Kerlek segitsetek!:(

2013. jún. 7. 13:25
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Én egy meleg srác vagyok és sok lány barátomtól hallottam már hasonlót....

Szerintem az előjáték nagyon fontos sőt a szexre fordított idő felét azzal kellene eltölteni, ha feszült/ideges vagy nem csoda, hogy nem tágultál ki és fájt. A síkosító sokat segít és az ujjazás is, persze ha a pasidnak nagy a farka akkor ne várj csodát az elején. 1 tipp: izgassa a csiklód mielőtt beléd hatol, sokaknak segít.

2013. jún. 7. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne fejjel a falnak lenni,meg elsietni a dolgokat,mióta vagytok együtt amúgy,hogy már rögtön erre kell rátérni 16 évesen?
2013. jún. 7. 15:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Feolytatnam azzal , hogy megint lefekudtunk..es kielegitett rendesen , es en is is ot, de nem ertem belem tette es fajt (ez eggyertelmu) de en raultem es mar tovig bennem volt , es amikor ki vette semmi ver , de semmi nem tortent. Utana meg csinaltuk ugyanezt vagy 4x es akkor is fajt. Mi tortent akkor? :( + meg jo nedves voltam..
2013. jún. 8. 15:45
 14/21 D-card válasza:
Lehet h te úgy érzed h elég nedves vagy.. De lehet h nem kívánod a barátod kellő képpen! Masreszt ő az a srác akivel el akartad veszteni? Figyelj lehet h az a probléma h nagy hímvesszője van a srácnak :) remélem tudtam segíteni 19/F ;)
2013. jún. 8. 16:10
 15/21 A kérdező kommentje:
hath elég nagy ...4 cm széles es 14 cm hosszú! Raadasul IGEN vele akarom elvesziteni es IGEN nagyon kivanttam :(
2013. jún. 8. 16:18
 16/21 D-card válasza:
Hat mondjuk kissebb mint a magyar átlag szval biztos nem az lesz a gond h nagy :) nekem 19 cm es 6 vastag.. De ez lenyegtelen nektek.. Ne kapkodj hidd el max 2 hét és nem fog fájni semmi :) max csak az lesz a gond h nehezebben tudsz elmenni a szerszáma miadt ;)
2013. jún. 8. 16:22
 17/21 anonim válasza:
valószínű, hogy szűk vagy. ahogy a fiúk méretei is különböznek, úgy a lányoké is! én is szűk vagyok, a mai napig kellemetlen a legelején. nagyon nagyon óvatosan kell kezdeni és majd elmúlik. nem kell kétségbe esni, szerintem ez a normális határokon belül van :)
2013. jún. 9. 09:09
 18/21 anonim válasza:
próbáld seggbe. az is fájni fog, de szűz maradsz.
2013. jún. 10. 19:28
 19/21 anonim válasza:
sajna ezen át kell esni, az első sokaknak nem egy leányálom. nálam az első egy rémálom volt. az első és a második között pedig egy jó fél év telt el, a második partnert sokkal jobban szerettem és már egyáltalán nem fájt. úgyhogy használjatok sok síkosítót, szorítsd össze a fogad, esetleg igyatok meg előtte egy pohár bort, romantikázzatok! legyen hosszú az előjáték és hidd el, rögös az út a későbbi gyönyörig, de megéri!
2013. jún. 10. 20:47
 20/21 lizzycsa válasza:
Nekem elég sokáig fájt. Úgy értem hogy nem csak az első hanem utána még másik alkalommal is. Legyél türelmes, ne görcsölj rá! Néha jobb néha kicsit rosszabb egy darabig (nekem legalábbis) de egy idő után mindig jó :) 18/L
2013. jún. 11. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!