Valahogy nem akar atszakadni a szuzhartyam, mit tegyek? 16L
Figyelt kérdés
A baratommal fel jottunk hozzam es oralisan kielegitettuk egymast ,utana megprobalta belem tenni de nagyon fajt.Ezt meg csinaltuk vagy 3-szor es valahogy nem jott ossze.Eppen azert egy kicsit be tudta tenni , de nem birta nezni ahogy szenvedek..Szerintetek hogy kene ezt meg oltani ? Kerlek segitsetek!:(2013. jún. 7. 13:25
1/21 anonim válasza:
Először is.Nem készültetek fel eléggé.
Jól el kell nyújtani a pettinget,hogy kitágulj és jó nedves legyél.
Védekeztetek?
2/21 A kérdező kommentje:
Volt Gumi is !!!!!!
2013. jún. 7. 13:27
3/21 anonim válasza:
Nah egy jó pont.
Mennyire próbálta betenni?Ujjazott előtte?
4/21 A kérdező kommentje:
Ujjazott egy kicsit, eppen a penisze fejet tedte be
2013. jún. 7. 13:30
5/21 anonim válasza:
eléggé nedves voltál? hány ujja fért be? :) amúgy az első pár alkalom fájni szokott egy kicsit...de csak akkor nem fér be ha nem vagy eléggé felizgulva :) simogassátok kicsit egymást, ismerjétek meg egymás testét :)
6/21 anonim válasza:
Akkor nem töltöttetek elég időt arra,hogy kitágulj.Így persze,hogy nem megy be.
7/21 anonim válasza:
Probáld meg ütvefúróval!
Ui.: Jobban hangolodjatok rá a dologra..sikosito...
8/21 anonim válasza:
Nem vagy ellazulva eléggé az lehet. De én például úgy voltam, hogy próbálkoztunk és lehet nem voltam elég laza, de miután megéreztem a fájdalmat, utána már azért feszengtem mert arra gondoltam, hogy megint fájni fog és előre rettegtem. Hát fájt is utána is ugyanúgy amíg át nem szakadt. Vagy 3-4-szer próbálkoztunk mikorra sikerült, addig minden egyes alkalomkor olyan voltam mint egy falmászó.
9/21 A kérdező kommentje:
Hath igen , oszinten nem migazan voltam ellazulva ,miutan ereztem a fajdalmat jobban feltem.Es vagul abba hagytuk
2013. jún. 7. 13:56
10/21 anonim válasza:
nálam is valami ilyesmi volt. az első fájt, de úgy éreztem, hogy nincs "elég" mélyen. aztán abbahagytuk, újrakezdtük, akkor még jobban fájt és szinte éreztem, hogy átszakad. jó, nem konkrétan azt, ahogy szakad, de igazam lett, mert akkor már véreztem is meg minden. próbáljátok újra, biztosan fájni fog (ha el vagy lazulva, ha nem). elsőre nem kell sokáig csinálni. majd idővel múlik a fájdalom és hosszabodnak az alkalmak :) nem kell kétségbe esni! szeretitek egymást, és majd együtt veszitek ezt az "akadályt" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!