Csak szerintem gáz ez a szöveg hogy várd meg az igazit?
Figyelt kérdés
olyan gáz hallgatni ha egy fiú szűz még és mondják neki a csajok hogy várd meg az igazit ,jól van várhat egy kicsit de hova várjon ha mondjuk 25 éves ,mellesleg sok csaj is arról híres hogy megvárja az igazit a legnagyobb barmot magyarul .de ebbe ne menjünk bele, azon is szánakozok aki a dumát löki neki hogy várj meg azon is akinek ennyi esze van hogy ide írogat hogy szűz és hogy mit csináljon ,valójában semmit nem akar csinálni csak drámázni ,2013. jún. 3. 14:22
11/17 anonim válasza:
Akkor maradj örökre egyedül te majom agyú
12/17 anonim válasza:
"Akkor maradj örökre egyedül te majom agyú"
A szavaid önmagukért beszélnek.
13/17 anonim válasza:
A tiéd is.Mindig ugyan azt sugallja.Nem vagyok bred pity.Nem is lesz csajom.Ha így gondolkozol márt nem is érdemelsz
14/17 anonim válasza:
LOL :)
A válaszoló a 82% os még csak egy fiatal 18 éves lány, nincs neki még nagy élettapasztalata, hagyjátok nyugodtan mondja amit akar.
15/17 anonim válasza:
20 éves srác vagyok.Ezt benézted :P
16/17 anonim válasza:
nem nem nem nem te utolsó!!! másra értettem.
17/17 anonim válasza:
de lehet, hogy rád is...biztos 2-en vagytok egymás után 82%-osak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!