Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hágy évesen normális, ideális...

Hágy évesen normális, ideális elvesziteni a szüzességet? 15/L

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, normális 15 évesen.
2013. jún. 1. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
17 éven felül,normális,hogy érdekel de 2-3 évig maradj az önkielégítésnél
2013. jún. 1. 23:15
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
14 év felett akkor, ha nem csak a szüzességed akarod elveszíteni, hanem szerelmeskedni akarsz, és ehhez van egy olyan fiú, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, bíztok egymásban, és meg vagy róla győződve 100%-ig, hogy neki sem csak a tested kell!
2013. jún. 2. 06:38
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Lányoknál hamarabb ideális mert a lányok hamarabb érnek, 15-16 évesen már kefélhetsz. Fiúknál inkább 19-20 az ideális.
2013. jún. 2. 11:07
 15/17 anonim válasza:
16%
Persze h normalis h erdekel a sex !! Szopjál sz mindig jó es attol nem fogod elvesziteni a szuzessegemet!!
2013. jún. 9. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem 18 körül. 15 évesen csak akkor csináld, ha érettnek érzed magad, ezt bizonyítandóan már kb. 2 éve jártok, felelősséget tudtok vállalni az esetleges következményekért stb.
2013. aug. 1. 09:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne kurd el a kesobbi szexualis eletedet azzal, hogy koran kezded. Aki koran kezdi, koran kieg, es, noha nem minden esetben igaz ez, de atlagban a szexualis partnerek szama is joval megnohet az egeszseges hatar fole.

Mert hiaba mondjak, igenis nem tesz jot egy nonek, ha tul sokan "vannak benne".

Ha tenyleg van egy mondjuk 19 eves pasid, akivel komolyan jartok, esetleg 16 evesen elveszitheted, a tizenot uberdurva. Mondom ezt ugy, hogy en 26 eves lany vagyok, es 22 evesen fekudtem le eloszor azzal, akirol tudtam, hogy megerdemel. Oriasi szep elmeny volt, meghatarozta az egesz szexualis eletemet, es megerte varni.

Megtehettem volna 15 evesen egy bulin, majd minden evben tobbszor is lett volna ra alkalom, nem erdekelt, nem akartam a pillanatnyi elvezetert egy csomo negativ kovetkezmenyt. Ne a media altall sugallt kep legyen a mercee. Inkabb menj sportolni, kirandulni, ismerkedj magaddal.

2014. jan. 21. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!