Hágy évesen normális, ideális elvesziteni a szüzességet? 15/L
Ne kurd el a kesobbi szexualis eletedet azzal, hogy koran kezded. Aki koran kezdi, koran kieg, es, noha nem minden esetben igaz ez, de atlagban a szexualis partnerek szama is joval megnohet az egeszseges hatar fole.
Mert hiaba mondjak, igenis nem tesz jot egy nonek, ha tul sokan "vannak benne".
Ha tenyleg van egy mondjuk 19 eves pasid, akivel komolyan jartok, esetleg 16 evesen elveszitheted, a tizenot uberdurva. Mondom ezt ugy, hogy en 26 eves lany vagyok, es 22 evesen fekudtem le eloszor azzal, akirol tudtam, hogy megerdemel. Oriasi szep elmeny volt, meghatarozta az egesz szexualis eletemet, es megerte varni.
Megtehettem volna 15 evesen egy bulin, majd minden evben tobbszor is lett volna ra alkalom, nem erdekelt, nem akartam a pillanatnyi elvezetert egy csomo negativ kovetkezmenyt. Ne a media altall sugallt kep legyen a mercee. Inkabb menj sportolni, kirandulni, ismerkedj magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!