Fiúk! A szüzesség csak akkor veszik el, ha valaki punciban jár a farkával? Vagy akkor is ha végbélben? Vagy akkor is ha az ő végbelében?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 22:04
1/3 anonim válasza:
Ja... ez érdekes kérdés:)
Egy haverom élete első akciójában nem a punciba tette hanem a csaj fenekébe, mert az csak oda engedte, mert a szűzességét tartogatta:) szal akkor most ezek szerint dugtak de mégis szűzek???:)
2/3 anonim válasza:
Ez egy elég vitatott dolog, de szerintem egyikőjük sem szűz már.A fiú akárhogy is vesszük, nem az, a lány meg a szó nomád értelmében talán az, de akkor is.szex-szex.
Ezt, hogy "szűz vagyok én, csak segbe....tak" eddig nagyon buta, tipikusan r.banc ismerősöktől hallottam csak.
Biztos van pár inteligensebb ember is aki nem ért velem egyet, de szerintem ez hülyeség.Mai világban szerintem...hidd azt amit akarsz.
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen elveszik. A fiúknak a szüzesség inkább csak egy elméleti fogalom...Első szexuális együttlét során elvész (m1, hogy análba tolják-e vagy ő teszi akárhova.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!