Az idei nyáritáborban szeretném elveszteni?
Figyelt kérdés
van egy nagyon fiú, aki tudom, hogy jön. 3 évvel idősebb nálam. igazán azt sem bánom, ha csak egyetlen éjszaka lenne.. csak azt szeretném végre, hogy kielégüljön az ez iránti éhségem. szerintetek benne lenne? lehet ebből baj? már is gondolkozik hasonlóan?2013. jún. 1. 11:40
2/14 anonim válasza:
Aha, megdug, aztán félredob. Szép kis emlék lesz az első, na meg utána amit fogsz szenvedni, hogy csak kihasznált, és többre nem kellettél neki. Ha neked ez kell, rajta!
4/14 A kérdező kommentje:
kedves 2.kérdező: én ezzel tisztában vagyok. már jó ideje tudom, hogy nem vagyok érzkeny típus, sőt! addigra 17 leszek
2013. jún. 1. 11:46
5/14 anonim válasza:
Hát ha neked annyi elég hogy tárgyként használ majd a gyerek akkor oké. De nem tudom mért nem vársz inkább a szerelemre mért kell ennyire görcsösen akarnod elveszteni. Mert szerintem nagy erénye lehet egy lánynka a szüzességge. Sajnos manapság nem tartják ezt becsben és odaadják az első hülye gyereknek aki bejön nekik. Szomorú...
6/14 anonim válasza:
Majd erre emlékezz akkor is, amikor bánkódni fogsz utána!
7/14 A kérdező kommentje:
a kérdésem egyik részét kiemelném: "benne lenne-e?" vagyis minden egyes srác akármikor, akárkivel /szinte/ benne van a szexben? a lánybak konkrétan sodródnia is elég ehhez?
2013. jún. 1. 11:53
8/14 anonim válasza:
Miért bánkódna, ha neki ez így jó.. saját nézetetek ne erőltessétek másra.
9/14 anonim válasza:
Ha jól nézel ki és nincs barátnője akkor biztos benne lenne.
10/14 anonim válasza:
kedves kérdező, ha Te így akarod, akkor csináld, sajnos eszed nem sok van, utána ne csodálkozzál, majd jönnek libasorban a srácok, utána meg majd érdekes szövegeket hallasz, végül is Te tudod, ez csak az én véleményem
tudod az egy éjszakásat nem így csinálja az ember N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!