Szűz vagyok, de a baráom nem. Szedek gyógyszert, így gumi nélkül fogjuk az elsőt?
Figyelt kérdés
Nem fogok tőle elkapni vmit,vagy inkább mindig csináljuk gumival? Szedek fogamzásgátlót. Lehet,hogy éces és ez még nem mutatkozik rajta. Nagyon félek. Milyen jelei vannak az aids-nek?2013. máj. 31. 14:13
1/8 anonim válasza:
Ha még szűz vagy, akkor mire fel kezdted el szedni a gyógyszert?
2/8 anonim válasza:
Istenem.Én ilyenkor kezdek el gondolkozni.Tényleg ez kell nekem?!
Minek szeded a gyógyszert ha szűz vagy?Elsőnél azért illene gumival védekezni.
Ha ennyire ráparázol fájni fog.Tudhatnád,sőt utána kéne olvasnod a témának.Bíznod kell a srácban és teljesen el kell lazulnod.
3/8 anonim válasza:
Ha nem vagy 100%-ig biztos a nemi úton terjedő betegségeket illetően a párodban küldd el vizsgálatra, ennyi. Így Te is megnyugszol, és ő sem fog belehalni a vizsgálatba...
4/8 anonim válasza:
Bírom, amikor egyesek nulla fogalommal kezdenek tanácsokat osztogatni..
Gyógyszert pl a pattanások miatt, mensi szabályozása miatt is felírhat a doki.
7/8 anonim válasza:
elmész vele egy vérvételre oszt 2 hét múlva megjön az eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!