Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti beszéltetek anyukátokkal a...

Ti beszéltetek anyukátokkal a szüzesség elvesztése előtt? Elég jóba vagyunk de nem tudom ezt h kéne megbeszélni vele. Lányok válaszát várom elsősorban.16/L

Figyelt kérdés

2013. máj. 27. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass rájuk, anyud mindennél átfogóbb képet tud adni erről. Én a kezdetektől mindent vele beszéltem meg és hidd el volt értelme bár szerintem még fiatal vagy. A korodbeli lányok tapasztalatlanok. Anyukádhoz fordulj. Hidd el, lehet h talán "kiakad", de szeret és válaszolni fog a kérdéseidre. Gondolj csak bele ha valamit elszúrtok, akkor nagyobb a baj (terhesség - még a tüneteit sem ismered). Kihez fordulsz majd akkor?? Talán a barátodhoz aki korántsem ért eléggé ezekhez? Vagy keress fel egy Nőgyógyászt ha már végképp nem akarod anyukáddal megbeszélni. Hidd el, nem mondok hülyeséget!
2013. máj. 27. 22:10
 12/16 anonim válasza:
50%
nekm naon ciki ienekről besz anyummal...
2013. máj. 27. 22:28
 13/16 anonim válasza:
Én sem beszéltem meg vele sosem, még lehet azt hiszi, hogy szűz vagyok. Mi is jóban vagyunk, ő is tartott felvilágosító órát, de ennyi. Nem olyan típusú anya akivel ilyesmit lehetett volna megbeszélni.
2013. máj. 28. 06:01
 14/16 anonim ***** válasza:
nem. én ma vesztettem el. tud róla, de ennyi. nem akartam beszélni vele erreől
2013. máj. 28. 14:46
 15/16 anonim válasza:
29%
Én 14 évesen vesztettem el és beszéltem vele róla :D mondjuk nem tudta hogy van pasim és mikor elmondtam hogy van barátom(ekkor már nem voltam szűz), utána kb 3 hónap múlva hoztam fel a témát, alaposan átrágtuk mintha tényleg szűz lennék :) nem volt belőle baj( anyukám soha nem szid le olyanért amit tőlem tud meg). de ha a te anyukád szigorú szerintem ne mond el neki :D
2013. máj. 28. 16:15
 16/16 TLS válasza:
Szerintem beszéld meg ezt vele.:D nekem most van az első barátom lassan 2 hónapja vagyunk együtt, 16 vagyok, és anyuval mindent megbeszélek:) meg ő is, meg én is érezzük hogy miről kell beszélnünk.:) és nekem már az elején, mikor összejöttem a barátommal elmondott mindent.:) nem kell szégyellni, félni tőle vagy hasonló. Az a természetes, ha megbeszeled vele szerintem.:)
2013. szept. 14. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!