Gáz lenne? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)
Még szűz vagyok, de már többször (két fiúnál)előfordult, hogy egy buliban kavartam egy sráccal és simán szobára mentem volna vele, csak az tartott vissza, hogy éppen megvolt. Mindkét srácot már nagyon régóta több éve ismerem. Az elsővel együtt is voltam nyáron, de utána szakítottunk, mert nagyon messze lakunk egymástól. A másik srác pedig régen osztálytársam volt, és elment de ő is nagyon messze lakik.
Tudom, hogy az első fontos, és állítólag kihat a többire. De nem egyszer fordult már elő, hogy ha éppen nem lett volna meg, vagy lett volna üres szoba, akkor simán lefeküdtem volna vele, nem voltam részeg egyszer sem. Ettől ribanc vagyok/lennék?
17/L
Nem szeretném buliban az elsőt, és nyilván nem olyannal, akit éppen akkor ismertem meg. Olyannal, akivel már együtt voltam, többször kavartunk már. Csak előfordult már/előfordulhat, hogy annyira kívánom az adott személyt, hogy lehet megtörténne a dolog... Félek ettől, bár remélem nem így lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Ez nem ribis! Vágytok egymásra, akkor miért ne?
Mondjuk én is azt mondom, hogy inkább szerelemmel történjen, de ha így jön ki... :/
Nem gáz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!