Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz lenne? (kérdésed túl...

Gáz lenne? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, de már többször (két fiúnál)előfordult, hogy egy buliban kavartam egy sráccal és simán szobára mentem volna vele, csak az tartott vissza, hogy éppen megvolt. Mindkét srácot már nagyon régóta több éve ismerem. Az elsővel együtt is voltam nyáron, de utána szakítottunk, mert nagyon messze lakunk egymástól. A másik srác pedig régen osztálytársam volt, és elment de ő is nagyon messze lakik.

Tudom, hogy az első fontos, és állítólag kihat a többire. De nem egyszer fordult már elő, hogy ha éppen nem lett volna meg, vagy lett volna üres szoba, akkor simán lefeküdtem volna vele, nem voltam részeg egyszer sem. Ettől ribanc vagyok/lennék?

17/L

2013. máj. 26. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség... a kérdezőnek is csak dugásra kell a srác... erről szól a kérdés! :D
2013. máj. 26. 23:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, és előzőnek teljesen igaza van. Kiakasztó, hogy itt minden válaszadó nyomatja ezt a kihasznál, csak szexre kellesz neki szöveget. Talán a szex nem jó? Nem élvezed? A kérdező egy szóval se említette, hogy többet akarna utána.
2013. jún. 2. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!