Szerintetek hülyeség lenne 8. -osként elveszíteni a szüzességemet? Bővebben lennt.
15 hónapja voltam belezúgva a srácba, és 8 hónapja összejöttünk.
Szerintem ez eleve elég ritka dolog, mármint hogy általános iskolában ilyen hosszú egy kapcsolat, de tényleg szeretem őt, és érzem hogy a szerelmemet minden egyes másodpercben tiszteli és viszonozza.
Eddig csak a csókig jutottunk, néha simogatott kicsit. Pár napja amikor nála voltam, szóba került a szüzességem...
A 8 hónap alatt nem is igazán gondoltam rá, annyira lefoglalt az a gondolat, hogy járunk, de most rádöbbentem arra, hogy én már nagyon le szeretnék feküdni vele.
Szerintetek várnom kéne még? Szerintem igen, csak nem értem hogy mire...hiszen egy 8 hónapos kapcsolatban már eléggé megismertük egymást és egymás szokásait is. És még mindig hihetetlenül szeretem. Bízom benne, és tudom, hogy mindvégig vigyázna rám, de mégis van egy kis kétely benne...mit tanácsoltok?
El tudom képzelni, ahogy a sok 35-45 éves emberke otthon ül a gépe előtt, és szídja a "mai fiatalokat"... Hogy"ezek ilyen korán el veszítik a szuzesseguket" stb...
Ne hallgass rajuk max irigyek, vagy csak simán '"márcsakazér'is" elven beleszolnak... Csak magadra hallgass... Ha valóban szerelmes vagy belé... Miért ne? Ha vannak kételyeid, akkor érdemes még várni...
:) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!