Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hülyeség lenne 8....

Szerintetek hülyeség lenne 8. -osként elveszíteni a szüzességemet? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

15 hónapja voltam belezúgva a srácba, és 8 hónapja összejöttünk.

Szerintem ez eleve elég ritka dolog, mármint hogy általános iskolában ilyen hosszú egy kapcsolat, de tényleg szeretem őt, és érzem hogy a szerelmemet minden egyes másodpercben tiszteli és viszonozza.

Eddig csak a csókig jutottunk, néha simogatott kicsit. Pár napja amikor nála voltam, szóba került a szüzességem...

A 8 hónap alatt nem is igazán gondoltam rá, annyira lefoglalt az a gondolat, hogy járunk, de most rádöbbentem arra, hogy én már nagyon le szeretnék feküdni vele.

Szerintetek várnom kéne még? Szerintem igen, csak nem értem hogy mire...hiszen egy 8 hónapos kapcsolatban már eléggé megismertük egymást és egymás szokásait is. És még mindig hihetetlenül szeretem. Bízom benne, és tudom, hogy mindvégig vigyázna rám, de mégis van egy kis kétely benne...mit tanácsoltok?

2013. máj. 26. 21:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hát nem kéne. én is csak most veszítettem el pedig 16 éves vagyok. és nem azért, mert ne lett volna rá eddig számtalanszor alkalmam, hanem azért, mert most nőttem fel hozzá rendesen érzelmileg. nem mondom, hogy ne lenne jó. de szerintem később még örülni fogsz neki, ha nem most teszed meg. (hanem vársz 1-2 évet)
2013. máj. 28. 14:50
 22/29 anonim válasza:
nem tom szerintem előbb orális sex legyen köztetek csináljátok ezt sokáig aztán döntsd el hogy akarsz e már többet rá kell érezni az ízére szószerint.)))
2013. máj. 28. 19:14
 23/29 anonim ***** válasza:
utolsó ne tanácsolj már ilyen hülyeséget
2013. máj. 28. 20:29
 24/29 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, ahogy a sok 35-45 éves emberke otthon ül a gépe előtt, és szídja a "mai fiatalokat"... Hogy"ezek ilyen korán el veszítik a szuzesseguket" stb...

Ne hallgass rajuk max irigyek, vagy csak simán '"márcsakazér'is" elven beleszolnak... Csak magadra hallgass... Ha valóban szerelmes vagy belé... Miért ne? Ha vannak kételyeid, akkor érdemes még várni...

:) sok sikert!

2013. máj. 29. 00:14
 25/29 anonim ***** válasza:
Kérdező,nem vagyok csupán,23,rosszul gondolja az előző válaszoló és a te érdekedben ne menj tovább a csóknál még 2-3 évig,8 hónap nem hosszú idő gyerekkapcsolatban,hidd el nem veszítesz vele csak nyersz ha vársz.
2013. máj. 29. 08:36
 26/29 anonim ***** válasza:
24# Mire lennénk irigyek? Én 13-14 éves koromban full szerelmes voltam, de mindenképpen vártam volna 18 éves koromig, mert sem testileg, sem érzelmileg nem éreztem magam érettnek, és önértékelésem meg önbecsülésem is volt annyi, hogy ne adjam magam könnyen, ráadásul jobb az ilyesmihez felnőni. A gyakorlatban aztán 18-nál is tovább vártam, és nem bántam meg, mert azzal történt, aki megérdemelte.
2013. máj. 29. 11:09
 27/29 anonim ***** válasza:
De utolso, honnan veszed, hogy o minek erzi magat? Te nem erezted magad felkeszulve ra, oke. De hannan tudja itt mindenki, hogy meg nem eleg erett hozza? Ezt csakis o tudja. ;)
2013. máj. 29. 15:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem érett,ha az lenne nem kérdezgetnék,és eszébe sem jutna 14-15 évesen szexelni,ha elég érett és értelmes lenne.Manapság minden kis tini baromira érettnek hiszi magát.
2013. máj. 29. 19:08
 29/29 anonim válasza:
Hát szerintem korai mert ha nem lenne jó a gumi vagy a gyógyszer nem használna akkor neked annyi meg a párodnak is. Inkább építsétek még a kapcsolatotokat,és tanuljatok. Még rá értek,ha tényleg szeret a fiúd,megvárja veled az alkalmas pillanatot.
2013. máj. 30. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!