Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hülyeség lenne 8....

Szerintetek hülyeség lenne 8. -osként elveszíteni a szüzességemet? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

15 hónapja voltam belezúgva a srácba, és 8 hónapja összejöttünk.

Szerintem ez eleve elég ritka dolog, mármint hogy általános iskolában ilyen hosszú egy kapcsolat, de tényleg szeretem őt, és érzem hogy a szerelmemet minden egyes másodpercben tiszteli és viszonozza.

Eddig csak a csókig jutottunk, néha simogatott kicsit. Pár napja amikor nála voltam, szóba került a szüzességem...

A 8 hónap alatt nem is igazán gondoltam rá, annyira lefoglalt az a gondolat, hogy járunk, de most rádöbbentem arra, hogy én már nagyon le szeretnék feküdni vele.

Szerintetek várnom kéne még? Szerintem igen, csak nem értem hogy mire...hiszen egy 8 hónapos kapcsolatban már eléggé megismertük egymást és egymás szokásait is. És még mindig hihetetlenül szeretem. Bízom benne, és tudom, hogy mindvégig vigyázna rám, de mégis van egy kis kétely benne...mit tanácsoltok?

2013. máj. 26. 21:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
Eloszor inkabb csak petting legyen. Eleinte az is eleg, nem? :)
2013. máj. 26. 22:07
 12/29 anonim válasza:
78%
Én 8.os koromban vesztettem el a szüzességem, nem vagyok r büszke,9 hónap után feküdtünk le egymással az akkori barátommal, szval nem csak úgy valakivel feküdtem le, mégsem vagyok rá büszke, sőt már meg is bántam, mert így 20 éves fejjel jön rá az ember arra igazán, hogy még baromira nem volt érett a dologra még ha azt is érzi, és úgy is gondolja.
2013. máj. 26. 22:08
 13/29 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem még vàrj vele ,énis 14 vagyok és 16-17 éves korom elôtt tuti nem feküdnék le a baràtommal..de ha te biztosan ezt akarod ,akkor....
2013. máj. 26. 22:11
 14/29 anonim ***** válasza:
51%
Ha elég érettnek érzed magad akkor hajrá. Ha még nem tudod biztosan akkor ne.
2013. máj. 26. 22:27
 15/29 anonim ***** válasza:
46%

scholes0018:

Dehogy, én csak a hülyeségei miatt nézem a "csidejókat"

2013. máj. 26. 22:38
 16/29 anonim válasza:
64%
szerintem szex előtt pettingeljetek :)
2013. máj. 26. 23:01
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
Nagy hülyeség lenne
2013. máj. 26. 23:02
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért ennyire sürgős a mai lányok többségének a szex!
2013. máj. 27. 10:59
 19/29 anonim ***** válasza:
42%
Mire eléred a 18-19 éves kort megfogod bánni, hogy ilyen hamar odaadtad valakinek a szüzességed. Mikor valóban, ebben a korban kéne belecsöppenni (18 év felett) a szexualitásba, addigra már izgatni sem fog a dolog, túl megszokott lesz, semmi "varázs" nem lesz benne. + szépen kiélt is leszel.
2013. máj. 27. 13:39
 20/29 anonim válasza:
Még nagyon korai.Legalább 16-17 éves korodig várj a szexszel,nem kell elsietni.
2013. máj. 27. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!