Pasik! Ti örülnétek ha a barátnőtök szűz lenne?
Figyelt kérdés
Vagy hogy állnátok a dologhoz? Lenéznétek vagy mit gondolnátok róla?2009. okt. 4. 14:03
11/16 anonim válasza:
18 évesen még teljesen igazad van ezzel. Azt a fickót úgy fel kéne képelni, hogy a fal adja neki a másikat.
Amúgy én nem feltétlenül örülnék... de én már nem 18 éveseket keresek. Ha viszont ilyet találnék, nem utasítanám vissza csak azért, mert még tapasztalatlan. Nem múlhat ezen egy kapcsolat, és tanítani is lehet ám a másikat.
12/16 anonim válasza:
Bnőm is úgy járt, mint te, szakítottak vele, amikor megtudták, hogy még szűz. De könyörgöm, ha mindenki szakítana, akkor csak szüzek lennének, szóval... Barmok!
13/16 anonim válasza:
Őszintén, te hogy a fenébe tudsz elmenni egy ilyen pasival?! Ennyire nem látod át a helyzette h milyen alakkal hozott össze a sors? Én meg itt gürizek h minél jobban tegyem a szépet a csajoknak csak mert kicsit régivágású vagyok ilyen téren és próbálok nőként tekinteni a másikra?!
14/16 anonim válasza:
Én is örülnék, tényleg jó érzés tudni hogy nem volt még mással.
15/16 anonim válasza:
Ha egy pasi akár egy ujjal is hozzám érne addig élne... Én biztos megmondtam volna neki a magamét. Légy büszke, hogy szűz vagy. Én 18 évesen vesztettem el úgy hogy a barátom is az volt még, akkor volt 22 éves. Nem bántam meg, hogy annak tartogattam akit tényleg szeretek.
16/16 anonim válasza:
Én nem csak örülnék, hanem örülök is neki mert az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!