Van egy srác aki úgy tudja hogy már nem vagyok szűz és szeretkezni akar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
kb egy hónapja kezdtünk el beszélgetni és tetszem neki meg ő is nekem csak én az elején hülyeségből azt mondtam neki hogy már nem vagyok szűz és hamarosan nála fogok aludni és szexelni akarna de nem tudom mit tegyek://2013. máj. 24. 09:22
11/18 anonim válasza:
16 évesen még bőven nem szabadna szégyelned h szűz vagy. Sőt büszkének kéne rá lenni. Az a csávó meg aki így kijelenti h neki nem kell szűz csaj... hát ne haragudj de egy tapló f.sz. Ha neked ilyen kell akkor feküdj csak alá.
12/18 anonim válasza:
El kell keserítselek. Ez a csávó azt sem tudja mi a szerelem. Csak mondja neked h szét tedd a lábadat. Hogy lehet valaki ennyire naív???
13/18 anonim válasza:
Gyerekek vagytok mind a ketten ilyen gondolkodással....
14/18 anonim válasza:
Akkor adok olyan intelligens tanácsot mint amilyen a hozzá állásod. Feküdj le valami kis ratyi gyerekkel aki örül hogy ha nunit lát, és utána már pumpálhat a srác is :D
15/18 A kérdező kommentje:
a legjobb fiu barátomnak elmondtam és ő azt mondta nekem hogy ha akarom ő lefekszik velem de szerintem inkább hanyagolni fogom azt a srácot
2013. máj. 24. 10:32
16/18 anonim válasza:
Jövőnk zálogai...
Most törlöm is ezt a kérdést, elkeserítő az ostobaság és a szexhez való hozzáállás...
Dugasd meg magad valakivel kisanyám, oszt máris feküdhetsz a következő alá!
Szánalom.
17/18 SevN válasza:
Kedves Kérdező!
Mondd el a barátodnak, hogy szűz vagy. Meg kell neki értenie, ha ez nem megy, akkor minek erőltetni. Az, hogy nála alszol, az meg nem jelenti egyből, hogy szexelni fogtok:)
Ezek a kijelentések, hogy szűz lánnyal soha, nem komolyak. Anno én is azt mondtam, hogy vörösökkel többé soha, aztán össze is jöttem egy vörössel, aki mára már a feleségem lett:D
Üdv,
SevN
18/18 anonim válasza:
mond meg naki őszintén hogy szűz vagy és nem szeretnél szeretkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!