Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Más is ilyen szerencsétlen...

Más is ilyen szerencsétlen pasik terén? Mi a BAJ velem?!

Figyelt kérdés

Eddigi életem során 5 pasassal randiztam.

1. Vele csókolóztam először, vele vesztettem el, nagyon szerelmes voltam, kb. 8 hónapig jártunk. Úgy lett vége, hogy egyszerűen rideg-semleges hangnemben közölte, járhatok/lehetek akivel csak akarok, őt nem érdekli..

2. Nálam kb. 18 évvel idősebb. Sokszor randiztunk, nem akartam elsietni/könnyen adni magam. Az ismerkedés után 3-4. hónapra jutottunk el az ágyig, ahol ellökött magától, mert éppen nem voltam csupaszra borotvált.

3. Ő is idősebb volt, először hazudott a koráról, a második randin mondta meg hogy nem is 16 évvel, hanem 23 évvel idősebb (de szerinte ezt senki nem mondaná meg...) Ezek után őszintén elmondtam neki, hogy ez azért már nagyon sok, én ebbe nem megyek bele, sőt! Hónapokig keresett, én nem válaszoltam, végül azt mondtam: OK, ha ennyire kitartó, lássuk.. találkoztunk egy kávéra, mondtam, hogy probáljuk meg, csináljunk közös programokat aztán lesz ami lesz. Többet sose jelentkezett.

4. Neten ismertem meg. Első találkozásra lehengerelt. Teljesen egyrugóra járt az agyunk, nagyon kedves, udvarias, figyelmes, vicces, gáláns volt. Második találkozó már sose lett, mivel folyamatosan, szinte már kissé aggresszív stílusban erőltette, hogy akkor legközelebb este jöjjek át hozzá és aludjak nála, majd masszíroz meg együtt fürdünk (a "csakis komoly kapcsolatot keresek" címszó alatt!).

5. Magas beosztásban levő, elvált, erősen vallásos pasas. Őszintének tűnt, ezért szimpatikus volt. Mentünk ide-oda, fogta a kezem, láthatóan nagyon büszke volt rám (ezt mondta is). A 3. randin (3. napon) volt szex. Másnap eltűnt, nem válaszolt az üzeneteimre, nem vette fel a telefont stb.

2013. máj. 19. 22:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem teszem szét a lábam időn belül, akkor meg azért dobnak mert "szűzk*rva" vagyok"

-- igen, azok, akik miatt utána siránkoznál, hogy megint átvertek, kihasználtak, igen, annak tartanának. A normálisabbja meg a mostani viselkedésed miatt tart ribinek. Miért nem azon vagy, hogy nekik legyen jó véleményük rólad?

A kérdés a következő: az ő kedvükben akarsz járni, és folytatni ezt a "sikerszériát", vagy esetleg reménykedsz egy normális kapcsolatban is?

Tudod, ha a viselkedéseddel és hozzáállásoddal a kangörcsös barmoknak kedvezel, akkor ne csodálkozz, hogy a kangörcsös barmok találnak meg. Akiknek csak 1-2 menetet jelentesz, aztán lelépnek.

Miért nem inkább azoknak akarsz megfelelni, akik emberszámba vesznek? Akiknek több lennél, mint egyszerű szextárgy?

2013. máj. 20. 13:33
 32/34 A kérdező kommentje:

"Miért nem inkább azoknak akarsz megfelelni, akik emberszámba vesznek? Akiknek több lennél, mint egyszerű szextárgy?"

Ezek az emberek merre találhatóak? Mondjátok meg és akkor arra megyek keresgélni..

Még sose találkoztam egyetlennel SEM.

2013. máj. 20. 17:33
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

"Ezek az emberek merre találhatóak? Mondjátok meg és akkor arra megyek keresgélni"

Biztos vagy benne hogy ők kellenek?Tehát beérnéd ronda srácokkal is?Mert általában a rondák közül fordulnak elő ilyen srácok,de még az ilyeneket se könnyű megtalálni.Ehhez szerencse kell.De az is igaz hogy a nők ösztönösen vonzódnak olyan pasikhoz akik csak szextárgyként használják őket,úgyhogy magadban keresd a hibát

2013. máj. 20. 17:36
 34/34 anonim ***** válasza:

Azért ne bélyegezzünk meg mindenkit rondának, aki nem egy k*rógép. (Mint ahogy az sem igaz, hogy minden ronda pasi megértő, rendes és hűséges.) Bár igaz, aki olyan, hogy minden szombat este a lábai előtt hevernek a jobbnál jobb nők, na, általában nem köztük kell keresni eme férfiakat.

Egyébként bár manapság nem túl nagy divat a tisztelet és a hűség, de szép számmal vannak még normális férfi példányok.

A kérdés, hogy Te miért nem találtad meg őket? Vagy fogalmazzuk át: miért csak az emeletes balf*szokat sikerült megtalálnod?

Erre igazán a választ csak Te tudhatod. Bár az írásod alapján nekem úgy tűnik, hogy amikor a másik megismeréséről/megítéléséről van szó, nagyon-nagyon csak a felszínt kapirgálod. #3 a hazugságával meg az értetlenségével bűvölt el, #4 "csak úgy első látásra", #5 meg "őszintének tűnt" -- azaz semmi, első látásra lett valamilyen hirtelen benyomásod róla, és ennyi. Meg gyanítom, hiába vártál vele hónapokat, #2-vel sem igazán ismertétek egymást.

Ezeket a dolgokat kéne mellőzni. Ne azt nézd, hogy ránézésre ki mennyire bűvöl el. Meg ne akard elsietni. Persze, lehet, hogy így nehezebben találsz majd pasit, de most mi a jobb? Hamar rátalálni emeletes balf*szokra, vagy kicsit várni egy jó szerelemre?

2013. máj. 20. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!