Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Más is ilyen szerencsétlen...

Más is ilyen szerencsétlen pasik terén? Mi a BAJ velem?!

Figyelt kérdés

Eddigi életem során 5 pasassal randiztam.

1. Vele csókolóztam először, vele vesztettem el, nagyon szerelmes voltam, kb. 8 hónapig jártunk. Úgy lett vége, hogy egyszerűen rideg-semleges hangnemben közölte, járhatok/lehetek akivel csak akarok, őt nem érdekli..

2. Nálam kb. 18 évvel idősebb. Sokszor randiztunk, nem akartam elsietni/könnyen adni magam. Az ismerkedés után 3-4. hónapra jutottunk el az ágyig, ahol ellökött magától, mert éppen nem voltam csupaszra borotvált.

3. Ő is idősebb volt, először hazudott a koráról, a második randin mondta meg hogy nem is 16 évvel, hanem 23 évvel idősebb (de szerinte ezt senki nem mondaná meg...) Ezek után őszintén elmondtam neki, hogy ez azért már nagyon sok, én ebbe nem megyek bele, sőt! Hónapokig keresett, én nem válaszoltam, végül azt mondtam: OK, ha ennyire kitartó, lássuk.. találkoztunk egy kávéra, mondtam, hogy probáljuk meg, csináljunk közös programokat aztán lesz ami lesz. Többet sose jelentkezett.

4. Neten ismertem meg. Első találkozásra lehengerelt. Teljesen egyrugóra járt az agyunk, nagyon kedves, udvarias, figyelmes, vicces, gáláns volt. Második találkozó már sose lett, mivel folyamatosan, szinte már kissé aggresszív stílusban erőltette, hogy akkor legközelebb este jöjjek át hozzá és aludjak nála, majd masszíroz meg együtt fürdünk (a "csakis komoly kapcsolatot keresek" címszó alatt!).

5. Magas beosztásban levő, elvált, erősen vallásos pasas. Őszintének tűnt, ezért szimpatikus volt. Mentünk ide-oda, fogta a kezem, láthatóan nagyon büszke volt rám (ezt mondta is). A 3. randin (3. napon) volt szex. Másnap eltűnt, nem válaszolt az üzeneteimre, nem vette fel a telefont stb.

2013. máj. 19. 22:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Hogy mi a baj veled?

Egyrészt ahogy látom, aki kellőképp nyomulós, csak idő kérdése, hogy kb. bárkinek beadd a derekad. Nem számít, hogy miről hazudik, hogy ver át, ha tud nyomulni, odaadod magad. Aki meg elsőre bejön, annak simán pár nap alatt.

Másrészt egyszerűen úgy mész bele kapcsolatokba, hogy igazán nem ismered meg a másikat. Pontosabban nem ismeritek meg egymást. "Első találkozásra lehengerelt", meg " őszintének tűnt, ezért szimpatikus volt". Meg gyanítom, #2-nél sem volt valami nagy a szerelem és az összhang.

2013. máj. 19. 22:55
 22/34 A kérdező kommentje:

Pedig nem öltözöm k*rvásan, sőt, elegánsan, stílusosan, semmi csillogó/flitteres/szegecses stb. ruhadarab. Miniszoknya se.

Olyan is előfordult velem, hogy a metróba odajött hozzám egy 25 év körüli fiú (amúgy nem volt ronda) és nyíltan rákérdezett, hogy "nincs-e kedvem este összehozni valamit, nem bánnám meg, jó méretekkel rendelkezik".

2013. máj. 19. 22:55
 23/34 A kérdező kommentje:

Honnan tudhatnám, hogy éppen hazudik az illető, hogy csak át akar verni?! Ezt honnan lehet tudni? Sehonnan. Mindenki csak nem hazudik, vagy igen?!

Olyannal, aki ne lett volna nyomulós nem találkoztam.

2013. máj. 19. 22:59
 24/34 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy ezek szerint? Akkor már értem. Nálunk itt a Bakonyban még nem terjedt el ennyire ez a mocskos szokás...
2013. máj. 19. 22:59
 25/34 anonim ***** válasza:

Honnan tudhatnád, hogy ki nem hazudik?

Mondjuk pár alapszabályt betartasz.

Elsőnek kezdd azzal, hogy nem teszed szét a lábad 3 nap alatt valakinek, csak mert valami megfog benne.

Aztán mondjuk aki összevissza hazudozik (#3-ra gondolok), azt alapból felejtsd el.

Meg mondjuk más is legyen szempont, ne csak a külsőségek.

2013. máj. 19. 23:07
 26/34 A kérdező kommentje:

Nos hát igen, ha nem teszem szét a lábam időn belül, akkor meg azért dobnak mert "szűzk*rva" vagyok.

És az időn belül fogalmat meg embere válogatja, kinek mi....

2013. máj. 19. 23:12
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Fürödjél meg rendesen és akkor talán nem fognak tőled elrohanni a pasik
2013. máj. 19. 23:13
 28/34 anonim válasza:
...miért tartanának amiatt szűzkrvának? Ez hülyeség. Ha te is akarsz valamit és a pasas is akar valamit, ami egy picit tartósabb az eddigi eseteknél, akkor hajlandó lesz várni. Ha csak rövid időre kellenél, akkor meg lehet, hogy szűzkrvának fog tartani, de akkor legalább kiderült róla is.
2013. máj. 20. 01:41
 29/34 anonim ***** válasza:
akartam írni hogy apakomplexus, de am megértem, akik elég tökösek hogy elhívjanak azok általában dugni akarnak elsősorban :/
2013. máj. 20. 12:03
 30/34 anonim ***** válasza:
Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de ez miért van a szüzesség témakörében?
2013. máj. 20. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!