Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Helyesen cselekedtem?

Helyesen cselekedtem?

Figyelt kérdés

Ma majdnem elveszítettem az "ártatlanságomat" egy hivatásos nővel, de most két órával ezelőtt hívtam fel, hogy sorry, de meggondoltam magam, én nem így akarom elképzelni a legelsőt.

Egyébként nem én beszéltem meg vele ezt a mai programot...

Sokszor gondoltam erre, hogy így elveszíteni, de a fenébe is, inkább azzal akit szeretek.

Már van kiszemeltem és lépni fogok :)

20/F

2013. máj. 19. 17:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem, ezt a kérdést csak kíváncsiságból tettem fel, hogy hogy reagáltok... meg igazából nagyon sok hasonló topikot olvastam és azok is nagyban meghatározták a döntésemet.
2013. máj. 19. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:

azért aggodalommal tölt el, hogy Neked 20 évesen erre a reakcióra szükséged van, azért gondoltam az egyénnek van annyi, hogy maga el tudja dönteni

igaz " Egyébként nem én beszéltem meg vele ezt a mai programot... " - ami érdekes? hát ez is elég gáz nekem, de remélem most már Magad döntesz mindenről N

2013. máj. 19. 17:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy idióta vadbarom állat vagy, aki még egy prostival sem képes lefeküdni, helyette lelkizel ezen az ócska oldalon. Gratulálok tipikus Gy-ks emberke vagy!!!
2013. máj. 19. 17:31
 14/19 A kérdező kommentje:
Most jelenleg a te kritikád érdekel a legkevésbé utolsó. :)
2013. máj. 19. 17:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy nem lelkizés, hanem a megtérülés , de hiába magyarázom neked.. meg őszintén nem is akarom
2013. máj. 19. 17:36
 16/19 anonim ***** válasza:
jól kicsesztél szegény nővel! lefoglaltad az időpontot ahova már nem tudott beszervezni mást, és lehet, hogy pont auz a pár ezres hiányzik a kislánya szívműtétjéhez aki miattad fog meghalni!
2013. máj. 19. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Őszintén le is szarom a hozzád hasonló idiótákat. Legközelebb kérdezd már meg azt is, hogy hol találok olyan lányt aki egy 20 éves fiúval akar járni, hogy oda is tudjak valami szépet írni.
2013. máj. 19. 17:39
 18/19 A kérdező kommentje:
akkor azt mondta volna vagy érződött volna a hangján és akkor én mentem volna hozzá, hogy mielőbb odaadhassam a pénzt
2013. máj. 19. 17:39
 19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Feltétlen szólok!!
2013. máj. 19. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!