Helyesen cselekedtem?
Figyelt kérdés
Ma majdnem elveszítettem az "ártatlanságomat" egy hivatásos nővel, de most két órával ezelőtt hívtam fel, hogy sorry, de meggondoltam magam, én nem így akarom elképzelni a legelsőt.
Egyébként nem én beszéltem meg vele ezt a mai programot...
Sokszor gondoltam erre, hogy így elveszíteni, de a fenébe is, inkább azzal akit szeretek.
Már van kiszemeltem és lépni fogok :)
20/F
2013. máj. 19. 17:09
11/19 A kérdező kommentje:
nem, ezt a kérdést csak kíváncsiságból tettem fel, hogy hogy reagáltok... meg igazából nagyon sok hasonló topikot olvastam és azok is nagyban meghatározták a döntésemet.
2013. máj. 19. 17:16
12/19 anonim válasza:
azért aggodalommal tölt el, hogy Neked 20 évesen erre a reakcióra szükséged van, azért gondoltam az egyénnek van annyi, hogy maga el tudja dönteni
igaz " Egyébként nem én beszéltem meg vele ezt a mai programot... " - ami érdekes? hát ez is elég gáz nekem, de remélem most már Magad döntesz mindenről N
13/19 anonim válasza:
Egy idióta vadbarom állat vagy, aki még egy prostival sem képes lefeküdni, helyette lelkizel ezen az ócska oldalon. Gratulálok tipikus Gy-ks emberke vagy!!!
14/19 A kérdező kommentje:
Most jelenleg a te kritikád érdekel a legkevésbé utolsó. :)
2013. máj. 19. 17:35
15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy nem lelkizés, hanem a megtérülés , de hiába magyarázom neked.. meg őszintén nem is akarom
2013. máj. 19. 17:36
16/19 anonim válasza:
jól kicsesztél szegény nővel! lefoglaltad az időpontot ahova már nem tudott beszervezni mást, és lehet, hogy pont auz a pár ezres hiányzik a kislánya szívműtétjéhez aki miattad fog meghalni!
17/19 anonim válasza:
Őszintén le is szarom a hozzád hasonló idiótákat. Legközelebb kérdezd már meg azt is, hogy hol találok olyan lányt aki egy 20 éves fiúval akar járni, hogy oda is tudjak valami szépet írni.
18/19 A kérdező kommentje:
akkor azt mondta volna vagy érződött volna a hangján és akkor én mentem volna hozzá, hogy mielőbb odaadhassam a pénzt
2013. máj. 19. 17:39
19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: Feltétlen szólok!!
2013. máj. 19. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!