Normális hogy még nem történt meg?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint fél éve vagyunk együtt. Ő is és én is 17 évesek vagyunk. Még nem feküdünk le, csak ujjazás volt semmi más. Előrébb kéne már haladnunk?2013. máj. 19. 16:47
2/15 anonim válasza:
elsőnek igaza van..de ráértek még nem? semmit nem kell erőltetni
4/15 A kérdező kommentje:
Persze ráérünk csak furcsállom, hogy még csak nem is próbálkozik.
2013. máj. 19. 16:49
5/15 anonim válasza:
Mert tiszteletben tart téged és a szüzességed.
Nem 1 kapcsolat ment tönkre azért mert fél 1 év után a srác már szexelni akart volna a lány meg nem.
6/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy tiszteletben tart engem, de néha már túlságosan is. Tudom hogy nem akar nekem fájdalmat okozni, ezt mondta is, de egyszer akkor is muszáj lesz.
2013. máj. 19. 16:53
7/15 anonim válasza:
Akkor beszélj vele,hogy most már komolyabb is lehet a dolog.
Ő is kezdő,gondolom szűz.Nem akarja elrontani a zöld jelzésre vár
8/15 A kérdező kommentje:
Igen, ő is szűz.
2013. máj. 19. 17:08
9/15 anonim válasza:
Semmit sem kéne. Mindent akkor csináljatok, amikor jónak látjátok, mindketten.
Egyébként meg beszéld meg vele a dolgot.
10/15 anonim válasza:
Igen, nagyon is normális. Sőt még az ujjazást sem kellett volna engedned ilyen rövid idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!