Miért csak a szűz lányok érdekelnek?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan lánnyal szeretkezzek, aki előttem már más férfival is volt. Az a baj, hogy már 26 éves vagyok, és ebben a korosztályban szinte lehetetlen szüzet találni. Amúgy elég ronda is vagyok, ezért nem akadt még senki, akivel elveszthettem volna. De valahogy nem tud izgatni egy olyan lány, akivel nem egyszerre esnénk át ezen az élményen. Akinek lenne összehasonlítási alapja.2013. máj. 14. 22:00
1/12 anonim válasza:
Pedo pedo pedomaci vagy, szereted az ovis kiscsajokat salallala
2/12 A kérdező kommentje:
Nem a fiatal lányok érdekelnek, hanem a szüzek. A lány legyen 18 éven felüli, de legyen még szűz.
2013. máj. 14. 22:03
3/12 anonim válasza:
Olyan meg nem nagyon van, szóval gondolom jó lesz, ha kinézetre olyan mint a Bánánszky Jolán néni.
4/12 A kérdező kommentje:
Mindegy, hogy hogy néz ki. Az a lényeg, hogy ne legyen összehasonlítási alapja, mert még én is szűz vagyok.
2013. máj. 14. 22:08
5/12 anonim válasza:
Amúgy nyugi én is, de én nem hajazok erre, mert egyrészt mire föl válogatunk? Másrészt meg elvileg ebbúl lesz a legnagyobb káosz. Persze értem én mi a célod és az okaid, mert én is örülnék, ha egyszer így alakulnának, de valszeg nem lesz így, mert ilyen csajok nincsenek, vagy ha igen akkkor azok vagy mélyenvallásosak, vagy még szerintem is undorítóak.
6/12 A kérdező kommentje:
Igazából kissé gusztustalannak tartom azt, hogy olyan helyre tegyem be, ahol már előttem mások is jártak.
2013. máj. 14. 22:14
7/12 anonim válasza:
Fura elmebaj, de miért ne?
Én a cigisekkel vagyok így, meg a piásokkal. Meg azokkal akik minden sz*rt velem fizetenenének ki.
8/12 anonim válasza:
Èn szűz lány vagyok, ès több 18 éven felüli szűz lány van, mint gondolnátok.
L
9/12 A kérdező kommentje:
És merre lehet őket megtalálni? :)
2013. máj. 14. 22:41
10/12 anonim válasza:
Hát még 18 csak-csak, de mi van a 20-on túliakkal?
Van sok csaj aki kivárja a 18-at, de a 20-at már nem... Amelyik meg igen annak olyan igényei vannak, hogy max Svárcnegger meg Pitt teljesíthetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!