Van itt olyan lány akinek sport közben szakadt el a szűzhártyája?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 20:34
1/8 anonim válasza:
biztosan és fel is jegyezték: ,,kedves naplóm. ma nyújtottam edzés előtt, amikor hirtelen egy pattanó hangot hallottam. rögtön tudtam, hogy kiszakadt.``
2/8 anonim válasza:
#1 :D
Nekem több mint valószínű, hogy így történt, tekintve, hogy az első alkalommal nem véreztem. Régebben sokat sportoltam és megeshet, mindenesetre akkor nem vettem észre, hogy na most történt.
3/8 anonim válasza:
Jókat röhögök, de a szexuális lovaglás is sport, úgyhogy biztos.
4/8 anonim válasza:
Én nem tudom, mikor szakadt el, de már biztos nincs :D
L(élsportoló)
5/8 anonim válasza:
Rúdugrásnál egy csókának a farába állt a rúd, szóval gondolom nőknél előfurdalhat az ilyen.
6/8 anonim válasza:
2:én sem véreztem,pedig nem igazán sportoltam,elárulom hogy nem mindenki vérzik amikor elveszíti,nem lehetsz túl jól felvilágosítva
7/8 anonim válasza:
Aki nem aktív sportoló, annak nem valószínű, de megeshet.
Mint már mondták nem minden lány vérzik.
8/8 anonim válasza:
4 éves korom óta balettozom nem csodálkozom h a szűzhártyám már nincs meg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!