Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szerelmes lenni! Fiúk, titeket ez zavar? (lent)
arról van szó, hogy az érdeklődési köröm nem túl csajos. Tehát kézilabdázom és inkább a szombati meccsre készülök, mint hogy buliba járjak,pláza helyett inkább focimeccsre járok, a hajammal babrálás helyett inkább valami értelmeset csinálok és szeretem ha nekem van igazam :).
Sz'al az lenne a kérdés hogy titeket zavar ha egy lány érdeklődési köre nem olyan csajos és ha nem akkor miért nem beszélgettek ilyen lányokkal? (15/l)
Senkit nem zavar :)
Sokan szeretnék átérezni a szerelem adta boldogságot
Úristen, két év és minden. egyes. kocka meg akar majd kef.. ismerni.
Szóval ne izgulj ezen sőt, majd rájössz hogy neked tízszer annyi udvarlód lesz mint a plázacicáknak, csak a te donhuánjaid nyomik lesznek. Aztán ahogy nő az önbizalmad elkezded sminkelni magad, a hajadat festeni, rövid szoknyát hordani, minden menő sráccal összebújni, ahhhhh... ismerek egy halál ugyanilyen csajt mint te, és az kavart VELEM bleh Abba a pillanatba hogy kijózanodtam annyira megundorodtam tőlle hogy rá se tudtam nézni...
Engem zavar! Nem fiúval akarok járni!
Változz meg.
engem alapból idegesítenek az ilyen makacs határozott csajok, csak az a baj hogy anyám is ilyen így törvényszerű hogy ilyenbe szeretek bele...
f19
Hála a jó Istennek nem vagyunk egyformák. :)
Abszolút nem zavar az ilyen.
Mivel a pasik nem nagyon értenek a sminkekhez és a hajfestéshez és egy csaj érdeklődik a férfiasabbnak mondott dolgokhoz, ez csak jó mert így könnyebb közös témát találni.
Hány hozzád hasonló lány van még a földön.
Nem zavar... ezek tökjó dolgok, mert együtt szórakozhatnánk, közös téma! :)
Kik a csapataid? :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!