Fiúk, leírnátok, hogy kell egy pénisszel bánni?
Hát ahány lány és ahány fiú annyi képpen lehet csinálni. Szerintem 5 percen belül teli lesz a postaládád, úgyhogy én már nem ajánlkozom fel oktatónak :D
25/f
Én lány vagyok, de állítólag jó vagyok benne, így segítek:
Szóval, én először nadrágon, majd boxeren keresztül simogatom. Miután lekerül a boxer, azután is simogatom gyengéden a herék és az ánusz közötti területtől, egészen a makkig. Ez szokott tetszeni. Aztán a nyelvemmel először a heréket nyalogatom, majd a hímvessző oldalát, a makkot meg nem érintem. Fel-le nyalogatom a hímvesszőt, gyengéden. Majd amikor érzem, hogy már kellőképpen felizgult, azután kapom csak be a makkot, de azt is gyengéden nyalogatom, a nyelvemet táncoltatom rajta. Ezután egyenletes mozgással fel-le mozgással a szájamban van, közben a nyelvemmel a makkot izgatom. Miután látom, hogy nagyon élvezi, utána elkezdem szívni. Először lassan komótosan, majd egyre erősebben, de nem durván! Ezután megpróbálom olyan mélyre, amennyire csak bírom. Ezután nem sokkal el is élvez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!