Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 cm hosszú pénisszel beégek majd a barátnőm előtt?
Figyelt kérdés
Szóval,két hónapja vagyunk együtt.
Vibrál már a levegő a szex téren..Szóval érzem,hogy közeledik,amit várok.
Eddig nem foglalkoztatott a méretem,betudtam adottságnak.Egy elég szerencsétlen adottságnak.
Ez még nem olyan katasztrófa nem de?
Vagy van okom aggódni,hogy kicsinek találná.
Szűz vagyok még! + 13 cm kerületű,ami minden tudomásom szerint olyan 4 cm vastagság körüli lehet!
Vélemény?
18/F
2013. márc. 6. 19:34
1/15 A kérdező kommentje:
bocs,csak sietem ezért néha értelmetlen..:)
2013. márc. 6. 19:35
2/15 anonim válasza:
nem olyan katasztrófa :) ha a csajod nem túl tág akkor szerintem nem lesz gond
3/15 anonim válasza:
Nem, a méreteddel nem égnél be. A félelmeid miatt viszont lehet, hogy a teljesítményeddel baj lesz, úgyhogy ne parázz.
4/15 anonim válasza:
Vélemény: hülye vagy, más miatt nem leszel elég jó neki. Pl: az agyad, a szorongásod, nem fogsz tudni majd rendesen dugni mert ez foglalkoztat. Boccs de már rettentően idegesítő hogy teljesen átlagos farokmérettel rinyálnak a "FÉRFIAK". Na ez itt a gáz.
5/15 A kérdező kommentje:
Ez az átlag? Hagyjuk már!!!
Nem 17-18 cm ?
Bocs,már,hogy megmerem kérdezni...Nem foglalkoztatott soha se,hogy mi az átlag.
Lehet ez az én szegénységi bizonyítványom....
2013. márc. 6. 19:38
6/15 anonim válasza:
Nem foglalkoztat? Inkább ide jössz rinyálni, nem hogy beütnéd google-ba.... ENNYI.
7/15 anonim válasza:
Semmi baj vele,csak te is elhitted,hogy mindenkinek 20-nál kezdődik.Az átlag a 13 cm és a kínaiak 10 centijével sincs baj,nagyon jól szaporodnak.
Tehát,nyugi.
8/15 A kérdező kommentje:
Rinyálni?
Megkérdeztem csak!
2013. márc. 6. 19:40
9/15 anonim válasza:
Jó figyelj, a lényeg hogy fogja fel minden férfiember mi az az átlag, és mi a gáz....És igen, talán csak egy kis billentyűpötyögésbe és egy enterbe tellett volna, nemhogy feltedd ezt a kérdést amiből megjegyzem már vagy kismillió van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!