Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Titeket cikiztek már azért,...

Titeket cikiztek már azért, hogy szűz voltál/vagy?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjátok oda.
2009. szept. 29. 17:05
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Milyen szánalmas emberek vannak... Én országos helyesírás versenyen is értem már el (többek közt) helyezést, jó tanuló voltam, most tanárnak készülök, de a szexuális életem köszönöm, kielégítő. Nem cikiztek soha, hála a jó égnek nem ilyen haverokkal voltam körülvéve, mint a 16:06-os válaszoló. De ha lettek is volna, elküldtem volna őket melegebb éghajlatra.
2009. dec. 29. 20:10
 32/43 anonim válasza:
16.06... Egy szégyen vagy véleményem szerint a csajok az értelmesebb srácokat jobban fontolóra veszik mint aki nem tud egy olyan szót leírni helyesen hogy összejött... hát ez nem semmi...Grt neked..:) Az biztos hogy pofán vernélek párszor ha megtalálnálak :) Ugyan az vok akinek bepofáztál:)
2009. dec. 29. 20:33
 33/43 anonim ***** válasza:

Ez pont olyan dolog amihez senkinek semmi köze, azzal bujsz ágyba akivel akarsz, és akkor/annyiszor ahányszor gondolod:)

Akinek van essze az nem foglalkozik a cikizőkkel:)

Csak a kis 13-16 évesek gondolják úgy, hogy menőbbek, jobbak, szebbek lesznek attól, ha elvesztik.

De az is gáz ha valaki 23 évesen az "igazira" vár, akit lehet, hogy soha nem fog megtalálni.

Amennyi normális pasi van manapság...:D

2009. dec. 29. 22:11
 34/43 anonim ***** válasza:
27 voltam, amikor elvesztettem, vagyis odaadtam a barátomnak, mert elveszteni a kulcsaimat szoktam:) Nem cikiztek, annál értelmesebbek a barátaim és amúgysem ez volt a fő téma.
2009. dec. 29. 23:26
 35/43 anonim ***** válasza:
27 évesen. atyaisten. mennyi örömtől fosztottad meg magad a 20-as éveid alatt.
2009. dec. 30. 12:05
 36/43 anonim ***** válasza:

1.Ez csak rád tartozik!

2.És ugyan miböl jön rá valaki ha nem mondod hogy szüz vagy?

2009. dec. 30. 16:34
 37/43 anonim ***** válasza:
Macsóságot szinlelni bármikor lehet,attól még nem vagy rajabb!
2009. dec. 30. 16:35
 38/43 anonim ***** válasza:

Jóhogy. Szinte minden nap a suliba.

Azért mert hú egyik másik gyerek lefektetett egy kib*szott ronda csajt, és már nem szűz.

Hát mondom egészségedre, nekem azért nem kellett volna egy kapafogú, szeplős vörös hajú csaj. (bocs ha itt valaki magára ismer)

Azóta ezzel cikiznek, hogy én még szűz vagyok.

ez van.

18/F

2009. dec. 30. 17:15
 39/43 anonim ***** válasza:

Igen sajna vannak olyanok akik az ilyesmibol gunyt uznek:)... en pld 18 vok es szuz annyira nem zavar...inkabb az h nincs baratnom...ha akartam volna mar b@szni akkor mar megtehettem volna... de inkabb kivarom h olyan novel legyen akit szeretek es o is engem....

legalabb az elso legyen emlekezetes:D....tovabbiakban meg "szaporodhatunk" mint a nyulak xD

18/F

2009. dec. 30. 17:45
 40/43 anonim ***** válasza:
17:15 de ha nem mondod meg senkinek hogy az vagy akkor ők miböl tudják ezt megmondani? mert szerintem semmi köze a félénkséghez,mert lehet v ki félénk 1 adott közöségben,de attól még lehet 1 másikban nagyon is pörgös,talán ott több barátja van és jobban megis értik..
2009. dec. 30. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!