Nem hangoztattam, hogy szuz vagyok, vagyis nem volt nalunk tema a szuzeseg. Amugy 18 evesen vesztettem el.
32/N
2009. szept. 30. 10:04
23/43 anonim válasza:
sztem nem ciki sot....az elet nem abbol all es nem az az elsodleges dolog sztem hogy ne legyel az....egyesek nem azok es azt hiszik hogy nagymenok....de ez csoppet sincs igy...mindneki nem akarja szetk*ratni magat ido nap elott
2009. szept. 30. 17:28
24/43 anonim válasza:
Jaj de durva. Ugye ez a tanyasi gyerek akinek ekkora a szája nem a szextől lett hülye? Így sosem lesz kedvem hozzá. 16 éves vagyok és már rég megtehettem volna, de azt érezném gáznak ha már megtörtént volna. És igen, cikiznek, csak az a gond, hogy nagyon buták a "barátnőim", kicsit máshonnan jöttek, mint én. Megelégszenek azzal, hogy "huh, nem vagyok terhes" és kész. Hát ez van :]
2009. okt. 3. 22:39
25/43 anonim válasza:
Mennyi értelmes fiú van, aki így gondolkodik.
Bárcsak ilyet találnék..
És egyébként kedves köcsög válaszolgató!
Semmi köze a szüzesség elvesztésének a szépséghez.
Hozzám nem egy fiú odajött már, és felajánlkoztak..én pedig elküldtem őket melegebb éghajlatra!
Van olyan ember,aki zárkózottabb a többinél, és tud értelmesen gondolkodni..tudod ők azok,akik nem ilyen óvodás szinten vannak mint te!:)
17/L
2009. dec. 27. 10:29
26/43 anonim válasza:
17.53 büszke lehetsz magadra...Már csak azért is mert helyesen sem tudsz írni..:) Netán nem végezted el a 8 általánost?:S:S Az ciki:S :D Na de kérd meg apucit hogy tanitson meg helyesen írni/gépelni... :) És szerintem nem gáz ha valaki szűűz:) Engem nem cikiznek 16/F :D és az vok:D És mielött kedves 17.53 visszaír hogy biztos csúnya vok akkor any*d pics*ja! :D mert nem vok az :) Kis asshead ! :D
2009. dec. 29. 13:46
27/43 anonim válasza:
Néha tesznek 1-2 megjegyzést. Pl múltkor mondtam, hogy valamit elveszítettem. Erre azt mondták, hogy a szüzességedet kéne már.
Máskor meg hülyültünk valamivel kapcsolatban és erre azt mondta az egyik csaj, hogy biztos f*sz hiányom van. Szerintem ez kicsit bunkó dolog volt. És ráadásul azóta van úgy felvágva a nyelve mióta egy pasi megd*ugta és aztán rá pár nappal szakítottak...
2009. dec. 29. 14:58
28/43 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátom szokott vele cikizni, de nem sértődök meg mert mindig oltjuk egymást. Sőt általában ha ezt mondja az már jó, mert akkor mondja ha már nem tud mivel visszavágni:D 16F
2009. dec. 29. 15:06
29/43 anonim válasza:
Egyszer sem cikiztek miatta.Nem közöltem mondjuk mindenivel, de nem hiszem hogy kellett volna. 22/L
2009. dec. 29. 15:55
30/43 anonim válasza:
22:39 bocsi nem tuttam h ide csak városiak irhatnak :P:P
13:46 te is büszke lehetc magadra helyesen irsz de egy csajt se voltál képes még meghuzni :P:P kevesebet foglalkoznál a helyesirással lehet neked is összejöt volna am valszeg azért nem cikiznek mert olyan ronda vagy h sajnálnak :P:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!