Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már pettingeltem pár barátomma...

Már pettingeltem pár barátommal és a mostani barátmat nagyon szeretem vele is pettingeltem már 15 leszek. Készen állok a sexre?

Figyelt kérdés
1 hónap mulva és szerintem kész vagyok a sexre nagyon kívánom és tudom hogy nem fogom megbánni az elsőt! szerintetek megtegyem......tényleg igaz hogy 1 szűz lány jobban élvezi a sex-et???
2008. jún. 16. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem mondanám hoyg egy szűz lány jobban élvezi a szexet, mivel tapasztalatlan, meg fájhat is, ahhoz idő kell hogy jó legyen, meg kell tapasztalni mi a jó, és ha az emberlányának új partnere van, akkor megintcsak idő kell hogy összeszokjanak.

Akkor tedd meg ha úgy érzed, nem kényszerítenek és ne mások mondják már meg, ha felkészültél akkor megteheted, de mindenképpen védekezzetek, mert teherbe eshetsz akár már az első alkalommal.

2008. jún. 16. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Az első párat nem hinném hogy igazán fogod élvezni mivel valószínű, hogy azok még fájni fognak de utána egyre jobb és jobb lesz.

Ez most jó kérdés hogy készen állsz-e, mert nekem úgy tűnik hogy érettebben gondolkodsz mint pár korodbeli és ők már művelik. Ezért én azt mondanám hogy igen, viszont még mindig fiatalnak tünsz nagyon és azért meg azt mondanám hogy nem.

Mennyi ideje vagy együtt a barátoddal ?

2008. jún. 16. 14:56
 3/8 A kérdező kommentje:
10 hónapja..:D és ő már nem szűz.
2008. jún. 16. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért azt megsúgom: a petting már szex. Ha azt élvezed, tetszik, és ügyesek vagytok, örömet szereztek egymásnak, akkor rajtad áll, tovább mentek-e. A tested készen áll rá.
2008. jún. 16. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
h MAR 15 vagy ugy irtad, mintha MAR 18 lennel legalabb...a jo szexhez nem eleg az h kivanod, es MAR 15 vagy...kellenek oda erzelmek...egy olyan biztonsag amit a baratod megad neked...es meg sorolhatnam...a helyedben varnek meg egy kicsit
2008. jún. 17. 07:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Teljesen megbízok a barátomban biztonságérzetem is megvan amikor vele vagyok és szeretem nagyon nagyon nagyon!!!és 1000% ig biztos vagyok benne hogy szeret ő is!
2008. jún. 17. 10:23
 7/8 anonim válasza:
A petting alatt azt érted, hogy meg is ujjazott az illető? Ha igen, akkor a szűzhártyád már átszakadt... nincs igazam? Az engem isérdekelne, hogy ígyis élvezi az a lány a szexet, akibe még hímvessző nem került, de már a szűzhártyája nincs meg!?
2008. aug. 12. 00:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Lefeküdtem a mostani pasimmal nem tom csak ugy jött és nem is volt roszz.... csak rám mászot mondom jó akor én is..(L) Jó volt az első nem is éreztem hogy fájna meg semmi..:) jó volt..nem kell félni...én nem tervezgettem jó a cotton a pénztárcámból el is ment de jó....:)
2008. aug. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!