Az gáz ha 26 évesen szűz valaki lányok?
Ooo, sztem sajnaltatni ne sajnaltatta magat... sot, a tobbi kovetkeztetes sem ziher... lehet, hogy ejjelnappal dolgozik hogy eltartsa magat, akar a szuleit....
Ennyi kerdesbol akarmi is lehet, ne itelkezz elore!:)
Ennek a kérdésnek így nulla értelme van. Ez az egy mondat így magában kb olyan kérdés mint amikor megkérdezi valaki mondjuk azt hogy "Lányok az gáz ha egy fiú 172 centi magas?"
Válaszolni is teljesen értelmetlen egy ilyen kérdésre. Az a 2-3 válaszoló látja jól a dolgokat akik a dolog miértjére kíváncsiak. Én hasonló cipőben járok és egyszer kiírtam egy ilyen kérdést csak 3-4 mondat magyarázatot fűztem hozzá 12 válasz érkezett, abból 11 nő volt 16-30 éves korig és mindegyik válasza az volt hogy a szemében nem probléma a dolog. Annak a 3 válaszolónak aki pedig élből rá tudja vágni egy ilyen kérdésre, hogy igen, azoknak üzenem hogy úgy ítélkezzetek ilyen könnyen pillanatok alatt valaki fölött, hogy lehet, ha nektek kéne végigjárni egy ilyen ember életútját például az enyémet már rég nem pötyögnétek itt a kis ujjacskátokkal a monitor előtt a billentyűzeten, mert lehet hogy már rég felkötöttétek volna magatokat.
Nem! Egyébként is ez magánügy másnak mi köze hozzá - én büszkén vállalom ;)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!