Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Szerinetetek égő ha...

Lányok! Szerinetetek égő ha valaki 16 évesen szűz?

Figyelt kérdés
Mert mikor kérdezték tőlem h szűz vagyok e még és kérdezték h mennyi idős vagyok és nevettek:S:S:S (16F
2009. szept. 28. 17:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint tökre örülnék neki, ha olyan pasim lenne, aki még szűz, és együtt veszíthetjük el...:) Szal: NEM. Nem égő!
2009. okt. 30. 20:42
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

hát nem égő...egyáltalán..

igaz én lány vagyok de én csak 20 évesen vesztettem el...

nem kellene velük foglalkoznod és nehogy most minden csajt meg akarj répázni...csak hogy ne röhögjenek ki..

ők bunkók...te légy okos...

2009. okt. 30. 20:56
 23/28 anonim válasza:
100%

09-28 19:07

te mit is értesz az alatt hogy:

""Lányok, azért a helyetekben keresnék egy másik nődokit..." - és szippants egyet a levegőbe"

ezt magyarázd el részletesen, nem értem..:D

2009. okt. 30. 21:29
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

dehogy égő:)

az rosszabb lenne ha már 12 évesen elvesztetted volna...

egyébként is egyéntől függ azért ne veszítsd el mert kinevettek...kitudja lehet még ők is szüzek és azért...elég éretlen dolog volt ezt kinevetni..:)

2009. okt. 30. 21:34
 25/28 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem égő! Aki kiröhög szard le vagy verjél be neki egyet..!nekem van olyan haverom h 19éves és szűz..és mégse röhögjük ki mert ő azt mondta hogy ő azzal akarja csinálni akit szeret
2009. okt. 30. 21:55
 26/28 anonim ***** válasza:

Az a normális, amit az utolsó írt! Az egésznek semmi értelme, ha nem azzal csinálod, akit szeretsz! Én 20 évesen vesztettem el a 25 éves férjemmel , aki szintén szűz volt, a nászéjszakánkon. Fantasztikus volt így! Ami ma megy a párkapcsolatokban, attól én tinikoromban megundorodtam. Elhatároztam, hogy én szűzen megyek férjhez. Életem egyik legjobb döntése volt. 15 éve férjnél vagyok, nagyon jó pasit fogtam ki, aki nem is foglalkozott volna velem, ha túlságosan "tapasztalt" nő vagyok.

Messziről sz*rd le az ilyen hihihi csitriket, akik azt se tudják, miről beszélnek.

2009. okt. 30. 23:17
 27/28 anonim ***** válasza:
DE figyelj!! Ne kérdezz már ilyen hülyeségeket, én 18/F vagyok és szűz, hidd el semmiről nem maradtunk le, aki meg kinevet, azt szard le és hagyd ott, beszélgess normális emberekkel.
2009. okt. 31. 00:13
 28/28 anonim válasza:
Amelyik ezért ki röhög az szerintem ugyanúgy szűz, sőt lehet hogy ha f...t (lány esetében) vagy P...át (fiu) látna visítva szaladna ell
2011. jún. 7. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!