Lányok! Szerinetetek égő ha valaki 16 évesen szűz?
hát nem égő...egyáltalán..
igaz én lány vagyok de én csak 20 évesen vesztettem el...
nem kellene velük foglalkoznod és nehogy most minden csajt meg akarj répázni...csak hogy ne röhögjenek ki..
ők bunkók...te légy okos...
09-28 19:07
te mit is értesz az alatt hogy:
""Lányok, azért a helyetekben keresnék egy másik nődokit..." - és szippants egyet a levegőbe"
ezt magyarázd el részletesen, nem értem..:D
dehogy égő:)
az rosszabb lenne ha már 12 évesen elvesztetted volna...
egyébként is egyéntől függ azért ne veszítsd el mert kinevettek...kitudja lehet még ők is szüzek és azért...elég éretlen dolog volt ezt kinevetni..:)
Az a normális, amit az utolsó írt! Az egésznek semmi értelme, ha nem azzal csinálod, akit szeretsz! Én 20 évesen vesztettem el a 25 éves férjemmel , aki szintén szűz volt, a nászéjszakánkon. Fantasztikus volt így! Ami ma megy a párkapcsolatokban, attól én tinikoromban megundorodtam. Elhatároztam, hogy én szűzen megyek férjhez. Életem egyik legjobb döntése volt. 15 éve férjnél vagyok, nagyon jó pasit fogtam ki, aki nem is foglalkozott volna velem, ha túlságosan "tapasztalt" nő vagyok.
Messziről sz*rd le az ilyen hihihi csitriket, akik azt se tudják, miről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!