Lányok! Szerinetetek égő ha valaki 16 évesen szűz?
Figyelt kérdés
Mert mikor kérdezték tőlem h szűz vagyok e még és kérdezték h mennyi idős vagyok és nevettek:S:S:S (16F2009. szept. 28. 17:33
11/28 A kérdező kommentje:
lányok voltak 2 en asszem 17 évesek lehettek
2009. szept. 28. 18:52
12/28 anonim válasza:
Te meg nevess vissza, hogy mekkora ribancok.
14/28 anonim válasza:
Legközelebb súgd oda a lányoknak, hogy "Lányok, azért a helyetekben keresnék egy másik nődokit..." - és szippants egyet a levegőbe, mintha éreznél valamit.
Amúgy sz.rd le őket, egyáltalán nem probléma!
15/28 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, nem égő. Szerintem akkor kell elveszíteni, mikor megtalálod a megfelelő partnered.
16/28 anonim válasza:
Az ilyenekre mondják, hogy több f4szt fogtak mint kilincset.
17/28 anonim válasza:
Amikor valaki pusztán ezért nevet máson, eszembe jut 1 kérdés.
Ma már emberek nem születnek?
18/28 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, ha valaki túl hamar elveszti! az a fő, hogy megtaláld azt, akivel biztos nem bánod meg és akit valóban kívánsz. Csak egy szüzességed van!
19/28 anonim válasza:
Vagy fogd meg a két csajt,és jól dugd meg őket :D Így mindenki jól jár XD
20/28 anonim válasza:
Miért lenne gáz?Te érzed,hogy mire van szükséged,és mikor,nem kell másokkal foglalkozni.Bár,ha 10év múlva még mindig "így állsz",akkor az már gáz,de most egyáltalán nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!