Az első együttlét. Nagyon fáj neki az első, és már sokadjára próbáltuk, de végül hagytuk. Mit csináljak, ha nektek ez lenne ti mit csinálnátok?
Először is, a sértő megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi, tudom ha valaki akarna tudna olyat írni..
16 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, mindketten 18 évesek múltunk. Többször próbáltuk már, és mindkettőnknek ez lenne az első.
Mikor odajutunk, mondja várjunk, mert neki nagyon fáj, de ő nagyon rosszul érzi ezután magát, hogy nem tudja nekem ezt megadni, pedig nagyon szeretné, és azért is mert szeretjük egymást. Mondom neki, hogy engem nem zavar, mert a kedvéért tudnék sokáig várni, de akkor is látom hogy zavarja, hogy végül mégse.
Szoros kapcsolatunk van, és bizalmilag is. Együtt alszunk és petting is megy, és fürdünk együtt is sokszor.
Mikor együtt vagyunk felizgatom eléggé, nedves, de aztán mégis fáj neki annyira, hogy végül hagyjuk..
Mit csinálnátok, mit gondoltok erről?
ma 23:00 kommentelőnek:
A kérdés előtt én is kerestem ilyen kérdéseket, de nem gondoltam, hogy végül pár percen belül lesz egy válaszoló is akiknek is ez van.
23:00 -s vagyok
köszönöm h feltetted a kérdést,már épp akartam én is...
Nekem sem tudja még egy ujját sem betenni:/
:/
Mindenesetre kaptam sok hasznos infót, ezt majd használom.
Hát, reméljük, hogy tényleg "csak" (idézőjelben, mert ez is épp elég, nem szeretném lekicsinyelni) az a probléma, hogy nagyon feszült. Emlékszem, én is így voltam az elsőnél, amíg még nem volt rajta az óvszer, minden rendben volt, de ahogy feltette teljesen levert a víz és bepánikoltam. Biztos a "véglegesség" érzése miatt, hogy igen, na most megtesszük .Kicsit "félelmetes" volt, de csak túlestem rajta. Az első pár alkalommal fájt, de átvészeltük valahogy. Sajnos újat nem tudok mondani, sok előjáték, relaxálás, és kívánjon téged nagyon-nagyon! Sok sikert! :)
23/N
Köszönöm válaszod, és a tapintatosságodat is. :)
Én úgy gondolom ez lehet, de majd még jobban (eddig is próbáltam maximálisan) oda figyelek arra, hogy jobban ellazuljon. Köszönöm szépen! :)
Mintha a régi önmagamat látnám :D Nálunk is ugyanez volt a helyzet :)
Titok : türelem, próbálkozás, türelem , amíg össze nem jön :) Előjáték, figyelmesség és lehetőleg ne stresszeljen ezen sokat. Bár én neki javasolnám azt, hogy szimplán szorítsa össze a fogait, csak egyszer kell túlesni ezen. Én ezt tettem és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!