Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mekkora változás remélhető?

Mekkora változás remélhető?

Figyelt kérdés

Egy lány viselkedését/személyiségét hogy/ milyen irányba változtatja meg az első szexuális együttléte?

Még egy kérdés: nagyon le szeretnék már feküdni a barátommal, de pusztán azért nem merek, mert félek, hogy teherbe esek védekezés mellett is és ez hatalmas para számomra :/

köszönöm a segítségeket előre is! :)

2013. máj. 3. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Van gumi csak jol kell használni és utána meg kell nézni h a cuccos benne van e. Annyiban változtatja h kivánji fogja a szexet. de pl olyat is tapasztaltam, h a szex hián vagyis van szex csak nem jó a csaaj teljesen kifordul magából rosz irányba.
2013. máj. 3. 13:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tényleg nagyon parázok ettől, hogy mégis teherbe esek, mert semmi nem nyújt 100%-os biztonságot!
2013. máj. 3. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:
58%

Ettől felesleges parázni. Ha rendesen használjátok az óvszert, nem elszel terhes.

Engem nem változtatott meg az első szex, semmilyen tekintetben.

2013. máj. 3. 13:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, aranyosak vagytok!:) Viszont van egy olyan érzésem, hogy a barátom csak kihasználni akar, de mondja, hogy nem, mert szeret és szex után is velem marad.. Én nem akarom elhagyni, annyira jó vele már egy csókja is lázba hoz teljesen.. Viszont félek, hogy nem teljesítek jól :/
2013. máj. 3. 13:46
 5/14 anonim ***** válasza:
mennyi ideje vagytok együtt? korotok?
2013. máj. 3. 13:51
 6/14 A kérdező kommentje:
1 hónapja, mindketten 15 évesek vagyunk!
2013. máj. 3. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem bízol a barátodban, akkor egyelőre várj vele.
2013. máj. 3. 13:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem bízom benne, és nem biztos, hogy fogok, mert olyanokat tapasztaltam ami után senkiben nem tudok bízni :(
2013. máj. 3. 13:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ne tedd meg

hidd el, korai ez még

egy hónap az kb semmi

látod, Te magad is bizonytalan vagy benne - az meg nem jó alap egy ilyen komoly lépés megtételéhez

egy 15 éves fiú meg még kisfiú

jobban jársz, ha ebbe még nem ugrasz most fejest

de a Te életed, a Te döntésed

2013. máj. 3. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én is sokáig azért nem feküdtem le senkivel, mert mindenképpen szerettem volna kizárni a teherbeesés lehetőségét és meg kellett találnom azt a fiút, akivel összhangban vagyunk és megbízom benne teljesen.

Nem muszáj 15 évesen szexelned, nem mindegy, hogy milyen körülmények között éled ezt át és kivel.

2013. máj. 3. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!