Elég sok könyvet elolvastam a témában magyar, angol pua dolgokat egyaránt. Nagyon sok mindent tudok az ismerkedésről, csábításról, testbeszédet is tudok olvasni. Persze csak ha más csinálja, én valamiért oda se megyek a lányokhoz, nem mindig azért mert nem merek, hanem ha odamegyek akkor se kép se hang szólni nem tudok az idegességtől, adrenalintól. Lehet hogy ez csak eleinte van?
Mert kijárni gyakorolni csak egy hete csinálom minden nap. Eddig csak olvastam, de nem cselekedtem szűz vagyok.18f
Annyit füznék hozzá az egészhez,hogy srác vagyok..ezeket a dolgokat nem csak hasamracsapva mondtam!(mellesleg csak pár évet tévedtél)
De tényleg nem kívánok vitatkozni ezen! :-)
2013. ápr. 26. 20:40
22/29 anonim válasza:
Most nagyon nevetek ! :D Szóval kaptál egy sráctól egy olyan üzenetet, hogy csókolgatná a combod vagy mi, hát ez így még viccesebb ! :DD
2013. ápr. 26. 20:41
23/29 anonim válasza:
Igen-igen. :S
Nem csodálkozom,hogy a nők tartózkodnak a netes ismerkedéstől!Olyan üzeneteket kapok(gondolom a nevem miatt csajnak hisznek),hogy el se hinnéd ha elmondanám! :S
2013. ápr. 26. 20:48
24/29 anonim válasza:
Emberi hülyeség határtalan, csajozási oktatás ... pff. mintha a nők egy sablon lennének amihez adnátok a kulcsot. Szánalmas hogyan kezelitek őket.
2013. ápr. 27. 17:36
25/29 anonim válasza:
#25 Ma láttam pont egy filmet szárazföldi halak párzási szokásairól. A pasihalak valami táncot jártak hogy így hívják fel magukra a nők figyelmét. Végül is megfigyelhető a párhuzam, pua tanfolyamon megtanítják a pasiknak a "táncot", a primitívebb nőknek pedig még be is jön a dolog. Kérdés, hogy ki milyen barátnőt akar, de ahogy elnézem az oldal forever alone-jait, nekik már valami primitív lányka is pont jó lenne.
Én írtam, hogy hülyeség ez az egész pua, nekem nem jön be az erőltetett viselkedés, de igazából tényleg van aki vevő rá.
2013. ápr. 27. 17:42
26/29 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen??? Volt valaha egy barátnőd is??? Melleselg az a véleményem, hogy mindenki a saját kárán tudja ezt a legjobban megtanulni!
2013. ápr. 28. 09:22
27/29 anonim válasza:
25: Ennyi erővel a pszichológia is milyen szánalmas, mert sablonokat akar ráhúzni az emberekre... Az emberismeret és a személyiségfejlesztés mióta számít amúgy sablonnak?
2013. ápr. 28. 12:18
28/29 anonim válasza:
Igyal kicsit, de ne sokat es ugy menj gyakorolni, igy magabiztosabb leszel.. majd arrebb mar nem kellesz olyan sokat igyal es menni fog az magatol, illetve kozelits meg ronda csajokat, "gyakorlas" kent es majd tobb onbizalmad lesz a szebb csajoknal is. A szebb csajoknal annyi az egesz hogy nem kell olyan nagy figyelmet adni nekik es hogy nehezen vagy kaphato szamukra, mert minden mas pasi egy-ketto becsicskul nekik es tul sok figyelmet adnak.
2013. jún. 1. 01:18
29/29 anonim válasza:
Szerintem beválhat a dolog. Az ellenkező nemet képviselem, de már utána olvastam egy kicsit a témának, néztem ezzel kapcsolatos videókat. Elképzeltem, hogy hogyan reagálnék bizonyos esetekben. Egy részét viccesnek találtam, nem hatékonynak, míg találkoztam olyan szövegekkel, amik szerintem bejöttek volna. Szerintem hasznos tud lenni az egész. Bár egy picit felháborítónak tartom az egészet, igen megszólalt a feminista énem. Bánt, hogy egy fajta használati utasítást írtak a nememhez, a legrosszabb rèsze, hogy szerintem működik. Mindezektől függetlenül örülök annak, hogy vannak olyanok, akik meg mernek szólítani az utcán számukra szimpatikus nőket. Bár vannak fenntartásaim az egésszel kapcsolatban, mégis úgy érzem, hogy lehetőséget nyújt arra, hogy kèt ember megismerhesse egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!