Valóban érdemes csajozás oktatóhoz járni? (pua)
Elég sok könyvet elolvastam a témában magyar, angol pua dolgokat egyaránt. Nagyon sok mindent tudok az ismerkedésről, csábításról, testbeszédet is tudok olvasni. Persze csak ha más csinálja, én valamiért oda se megyek a lányokhoz, nem mindig azért mert nem merek, hanem ha odamegyek akkor se kép se hang szólni nem tudok az idegességtől, adrenalintól. Lehet hogy ez csak eleinte van?
Mert kijárni gyakorolni csak egy hete csinálom minden nap. Eddig csak olvastam, de nem cselekedtem szűz vagyok.18f
Tapasztalatokat, véleményeket várok!:)
Ugyan miért nem érteném? -.-
Minek kell ilyen butaságokat olvasni?
Fogadni mernék,azért nem mersz megszólalni,mert már annyira rá vagy görcsölve ezekre a dolgokra,ez a sok butaság miatt.
Hagyd a fenébe ezeket! :-)
Kérdező ennyit érsz...
Nem csodálokozom,hogy nincs barátnőd,ha ilyen üzeneteket írsz nekem...
Már elnézést de neked ahoz nem sok közöd van...
Én nem azt mondtam,hogy nem jó semmire..én ugyan nem ismerek ilyen könyveket,de nem is akarok.
Viszont a kérdezőnek ezek szerint nem jött be,akármennyire is nagy számnak tartjátok.
Amúgy meg,Kedves 14-es!
Ezt az üzenetet kaptam a kérdezőtől:
"Cica, én ha megpuszilnám a szexi combodat, azt butaságnak tartanád?"
Szerinted erre mit tud az ember reagálni?!
14-15 re tippelek.
Na akkor kérdezek valami, őszintén válaszolj.
Képzeld el, sétálsz az utcán. Odajön hozzád egy srác.
1-es eset : dadog, azt se tudja hova nézzen, hülyeségeket beszél ... akárhogy is néz ki valszeg kellemetlenül érzed magad.
2-es eset : odamegy hozzád egy srác, aki szemkontaktust tart veled, határozott, úgy beszél veled mint egy nővel.
Szóval melyik lenne a számodra megfelelőbb képlet ? Nem hiszem, hogy a dadogós sráctól benedvesednél...
LoveOfMyLife a kérdésemben nincsenek benne azok a dolgok amikre hivatkozol, ráadásul üzenetet sem írtam neked nem tudom honnan vetted azt is....
kifejtetted a véleményed, hogy szerinted ez az oktatós csajozás nem jó, akkor ok, viszlát ne fárassz légyszíves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!