Szeretnék lefeküdni a barátommal, de szűz szeretnék maradni. Mit csináljak?
Nem Amerika a fő példa, hanem a Kelet.
Ott ugye ha nem szűz a lány a kutyának nem kell, hártya vissza hegesztésre meg nem mindenkinek van pénze, így marad az anál meg a térdig érő aranyér.
Nevetséges.
Dönts. Ha kívánod a barátod és szereted, akkor feküdj le vele. Ha nem, akkor hagyd.
Persze játszhatsz olyat is, hogy csak orál, anál, de annak semmi értelme. A szüzességed technikailag ugyan nem veszíted el, de a lelki oldaláról igen.
Miért ilyen nagy dolog a szüzesség a csajoknál, főleg ha ennyire szeretnéd a barátoddal, esküszöm nem értem. Egyébként tényleg vicc ez az ellentét a kérdésben. Csak az anál, orál marad, hacsak nem talál a barátod valahol máshol lyukat (fül, orr, köldök, beteg állatoknak szem, nyílt seb...).
Köldök nem biztos, h mindig megoldható, azt még nem próbáltam, de majd mondjátok meg milyen volt.:)
A horoszkópom szűz én mindörökké szűz maradok ;)
próbáld ki ha teheted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!