Hogyan bocsájthatnék meg magamnak?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és 22 éves koromig szűz voltam. Akkoriban volt egy rossz időszakom (nem ment az egyetem, anyagi problémák), ráadásul úgy éreztem, egy barátom sincs, mert mindenki csak akkor keresett, ha szüksége volt valamire, vagy azt akarta, hogy hallgassam meg. "békeidőkben" egyikőjükről se lehetett hallani, és bizony heteket töltöttem el úgy, hogy jóformán nem volt kihez szólnom. Depressziós voltam és halomra szedtem a nyugtatókat. Nagyon megviselt ez az egész helyzet, ezért lehet, hogy amikor az egyetemen egy srác beszédbe elegyedett velem, nem küldtem el, annak ellenére, hogy már első ránézésre sem tetszett, és ez a véleményem később, a beszélgetés folyamán sem változott. Nem értett a nőkhöz, tulajdonképpen semmiről nem tudott beszélni, bamba volt, cseppet sem jóképű, szóval egy szörnyű alak. Folyton a szexre célozgatott, és arra hogy menjek fel hozzá. Én meg amilyen hülye, érzéketlen, kába és benyugtatózott voltam, felmentem hozzá, ahelyett hogy gondolkodtam volna, csak néztem magam elé üresen :S a lakásán rögtön a hálóba ment és levetkőzött, aztán szólt nekem is hogy vetkőzzek le. Én is levetkőztem és az ágya szélére ültem, a lehető legmesszebb húzódva tőle. Utána rám feküdt és csókolgatni próbált, de annyira undorodtam tőle, hogy próbáltam elhúzni a fejem és a lehető legkevésbé megérinteni őt. Rémes, dohos szaga volt :S inkább becsuktam a szemem, hogy ne lássak belőle semmit, mert annyira gusztustalan és valahogy félelmetes is volt, bár mondom, akkor ezt nem érzékeltem, olyan voltam mint aki nincs is ott, vagy nincs magánál. Éreztem hogy párszor a bőrömnek dörgölőzik és azt mondta, ez így nem fog menni, annyira szűk és száraz vagyok, hogy nem tuda betenni. Ezután egy nagyon erőset nyomott és éreztem egy szörnyű szúró, lüktető fájdalmat és sikítottam, "magamhoz tértem" ettől a szörnyű érzéstől. a dolog után hazamentem de láttam hogy kicsit véres vagyok alul. Akkor esett le, hogy mit is csináltam, atyaúristen, odadobtam magam egy idegennek, és ezt már soha nem lehet visszacsinálni. Ennek már 2 éve, azóta sem nézek senkire, és még mindig, 2 éve mindennap sírok miatta. A egyetemet otthagytam egyébként és egy másikra kezdtem járni, másik városba is költöztem, azóta rendbe jöttek a dolgaim, kivéve ezt. Bárcsak visszamehetnék az időben, tudom, egy idióta ostoba liba vagyok, de nem bírok így élni, kitől várjam a feloldozást? Van-e egyáltalán?2013. ápr. 18. 18:29
11/16 anonim 

válasza:

Sajnos ez belénk van nevelve, hogy minden miatt szégyenkeznünk kell. Azt tanácsolnám, próbáld meg elfogadni, hogy megtörtént és kész. Nem olyan nagy dolog ez én szerintem. Nem tartozol senkinek semmivel. Maximum magadnak. Magadnak is csak azzal, hogy nem gyötrődsz egy ilyen butaságon éveken át. Ez semennyire nem befolyásolja azt, hogy mennyire vagy szerethető, hidd el nekem!
12/16 anonim 

válasza:

Erről szól az élet... Mindenki hibázik, tanul belőle, vagy nem, de aztán tovább lép. Ennél még rosszabb és még durvább dolgokat is élnek át páran, személyes ismerősöm is, hidd el.
És még ő is időbe telt, de összeszedte magát, boldog párkapcsolatban él, pedig tényleg amit átélt az sem kívánom senkinek. Erő kell és akarat.
A jelenedet-múltadat elcseszte, de hogy a jövődet ne, az legfőképpen rajtad áll. Ez annyit nem ér.
22l
13/16 Yorxun Yorxun 

válasza:

Elkövettél egy hibát, de ettôl még nem dôl össze a világ! Szerintem nem kell haragudnod magadra, egyáltalán.
Azt javaslom, járj sokat társaságba, vagy keress egy jó hobbit.
Emiatt a két évvel ezelôtti baki miatt pedig kár szomorkodnod.
14/16 anonim 

válasza:

nagyon sajnálom, ilyenkor undor fog el. egyik "barátnőm" mesélte nekem, hogy 1x berúgott, az sem tudta hol ébredt, és meg kérdezte a srác tőle hogy jó volt e az este.. nekem nem a csajom, de annyira hányinger kerülget ilyenkor.
15/16 anonim válasza:
15 egy házibuliban nagyon nagy részegre sikeredett innom magam..sajnos.. Egy srác a társaságból ezt kihasználva kb a földről felszedve vitt fel egy szobába... arra tértem észhez, hogy a fiút orálisan elégítem ki, amint tudatosult bennem mint csinálok, rögtön ott is hagytam. Már ez maga nagyon megrázó volt számomra, de mivel ugye egy társaságban voltunk, mindenki erről beszélt, hogy mit csináltam, és hát csesztettek vele. Nagyon nehéz volt ezt feldolgozni, sőt néha elgondolkodom a mai napig (21éves vagyok) hogy milyen jó lenne ha visszapörgethetném az időt. A társaságot otthagytam emiatt, mert nemtudtam köztük tovább szégyen nélkül megjelenni. Nekem az segített kicsit, hogy 17 évesen megismerkedtem a jelenlegi párommal, hosszú randizgatás után összejöttünk, és ő vette el a szüzességemet is. Abban a 2évben ugyan éltem az életem, de eszembe nem jutott pasizni, egyszerűen akkor úgy gondoltam, hogy nekem nem is kell senki, mert ha tetszett is vki, állandóan ez az eset jutott eszembe és félem. Én azzal nyugtatom már magam, hogy a saját hibámból tanulok, és soha-de-soha nem lesz közöm férfihez úgy, hogy nem vagyok szerelmes. Sajnos az időt nem lehet visszaforgatni, egy ilyen élményt nem lehet eltemetni, de ezzel együtt kell élni és a te döntésed, hogy sírsz miatta, vagy bebizonyítod magadnak, hogy így is boldog egész életet tudsz élni!! Próbálj ismerkedni, megbízni a férfiakban, persze kétszer átgondolni kiben! Ne hibáztasd magad, hiszem tudod, hogy nem olyan lány vagy te! Próbáld úgy felfogni, hogy te még érintetlen vagy, és ne befolyásolja ez az életed! Nehéz, de én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Ismerkedj bátran, randizgass, és ha te is megtalálod az igazit, elfeledteti veled a múltat! Én talán nem éltem meg annyira intenzíven, mint te, de nekem is egy rettenetesen meghatározó dolog volt ez az életemben, ez az egy az, amit kitörölnék, ha lehet! Bízz magadban, te nem vagy semmiben sem hibás! Ami megtörtént megtörtént, ha fejre állsz sem lesz máshogy, szóval tessék összeszedni magad, és tenni a boldogságodért! :) Ha úgy érzed nem tudod feldolgozni, keress fel egy szakembert, hidd el ő segíteni fog! Minden jót kívánok!!
16/16 anonim válasza:
*15 évesen, bocsi most látom, hogy kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!